Lip Balm – Blueberry

Lip Balm - Blueberry Rosenserien

Skyddar du dina läppar på samma sätt som du skyddar resten av ditt ansikte nu när klimatet spelar oss ett riktigt spratt? Rosenserien har ett lip balm som skyddar samt ger näring och mjukar upp dina läppar. Jag har under den senaste tiden haft väldigt lätt för att få torra läppar så ett lipbalm är ett måste när jag lämnar huset.

Just nu använder jag mig av Lip Balm blueberry, du hittar dom även i tre andra smaker som jordgubb, lavendel och röda bär (hallon, jordgubb och röda vinbär). Den innehåller candelillavax som skall skydda mot väder och vind och bevarar värme och fukt. Så det är inget du bara behöver förse dina läppar med under vinterhalvåret. Passar precis när som helst på året.

Det sägs att den inte skall vara beroendeframkallande, något väldigt många har ett problem med idag. Alltså inte att den INTE beroendeframkallande utan att dom är beroende av att smörja in läpparna. Så när du fått bort beroendet från huvudet kanske detta är den perfekta produkten att testa dig fram med. Ja många beroenden sitter faktiskt endast i huvudet på oss.

INGREDIENSER

Carthamus tinctorius seed oil* (tistel), Prunus armeniaca kernel oil* (aprikos), Candelilla cera (candelillavax), Cocos nucifera oil* (kokos), Theobroma cacao seed butter* (kakao), Ricinus communis seed oil* (ricin), Rosa damascena flower oil* (rosenolja).

För respektive smak:

Jordgubb: Fragaria ananassa fruit extract (jordgubbsarom), Saccharum officinarum (sockerrör), Aqua (vatten), Alcohol (från säd).

Blåbär: Aroma (naturlig arom från blåbär), Linalool**, Cinnamyl alcohol** och Benzyl benzoate**.

Lavendel: Lavandula angustifolia oil* (lavendel), Linalool**, Limonene**, Citral**, Geraniol**.

Röda bär: Aroma (naturlig arom från jordgubbar, hallon och röda vinbär).

*Ingrediens från certifierade ekologiska odlingar enligt standard EEC 834/2007 och USDA/FDA.

** Naturligt doftämne i eteriska oljor, inget som tillsätts separat.

Alla fyra har 100 % naturligt och 81 % (Lavendel) resp 80 % ekologiskt certifierat innehåll. Godkänd av Djurens rätt och internationella PETA.

Utmärkelser

Best Lip Balm Scandinavia Global Makeup Awards 2021

Panelfavorit Ekoappen feb 2021

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.