Leva med kristaller
Hälsa & Livet

Leva med kristaller

Det är något alldeles speciellt med att bläddra i en bok, speciellt om den har ett ämne som intresserar dig lite extra. Jag vet att det är så enkelt att bara googla fram olika saker idag, men släpp datorn för några minuter och tillåt dig bläddra i en bok. Min senaste bok som fått landa här hemma är “Leva med kristaller” av Juliette Thornbury. En sån fina bok. Den går lika bra att ha som coffeetable book som att låta den stå där fint i bokhyllan när den inte bläddras i.

Leva med kristaller

Vad boken handlar om behöver jag nog inte säga för det hör ni ju på titeln. Jag är inte nybörjare när det kommer till kristaller men jag är så långt i från ett proffs. Men helt ärligt så köpte jag nog inte denna bok för att jag ville veta mera, utan det var sättet Juliette förklarade i varje mening. Dom vackra och stilrena bilderna som pryder varje uppslag. Sedan att boken innehåller otroligt mycket information är bara ett stort plus.

Konsten att inreda ditt hem med kristaller

Texten i “Leva med kristaller” får dig inte att somna. All information är uppdelad i stycken så att du lätt tar dig igenom varje del väldigt lätt. Den är lättläst men väldigt informativ kan man säga. Här hittar du information om allt vilka stenar du bör/kan ha i alla husets rum, vad kristallerna kan göra för dig och en massa historia om kristallerna. Boken hjälper dig att inreda ditt hem med energier på samma sätt som du kanske hittar ditt nya favoritsmycke att bära med dig.

Leva med kristaller

Som sagt, jag är inte nybörjare på det här och har tillbringat åtskilliga timmar på nätet för att hitta den information jag vill åt. Otroligt mycket av det du kan läsa i denna bok har jag inte läst tidigare på nätet. Bara det är väl ett stort plus med att faktiskt sätta sig ner och låta ögonen vila från skärmens ljus och faktiskt få lära dig något intressant från en bok.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.