Skönhet & Mode

LCN Nailbar – Grand Opening

LCN Nailbar 3

På självaste Europadagen (9maj) öppnades Sveriges första LCN Nailbar i Sollentuna Centrum. En liten vit nagelbar under centrumets stora glastak belägget. Solen visade sig på sin bästa sida denna dag och jag tror att det avspeglade sig lite på stämningen. Tjejerna bar vit/rosa uniform och allt kändes planerat in i detalj.

Kl 12:00 klipptes det rosa bandet runt nagelbaren och kunderna var nu välkomna. Denna dag bjöds det på gratis nagelvård, självklart bokade jag mig en tid. En liten övertidsväntan men sen fick jag hoppa upp i stolen. Då jag visste att jag på något sätt skulle få naglarna fixade idag så hade jag hoppat över gårdagens nagelvård, tjejen fick därför tyvärr börja med att ta bort mitt gamla nagellack. Nu vet jag att till nästa gång skall jag ha tagit bort nagellacket innan. Pga borttagningen förlorades mycket tid för resterande behandling. Då det bara var gratis idag så vart det många kunder som ville testa vilket lede till att tjejerna var stressade. Inget såsande med andra ord.

Naglarna filades ner (tyvärr inte mycket bättre än om jag gjort det själv), peelingkräm och nagelbandsolja masserades in innan polering av naglarna. Behandlingen avslutades med handkräm och massage. Det var så skönt att få händerna masserade! Hade det inte behövts stressa under min behandling så tror jag säkert att jag varit mycket nöjd med resultatet.

Jag lägger inte så stor vikt på dagens behandling då den var gratis. Men det var trevligt att ge händer och naglar lite extra lyx. Kommer garanterat att boka tid för en riktigt behandling snart. Även om jag älskar att pilla och fila så känns det lite lyx att låta någon annan göra grundjobbet ibland.

LCN Nailbar 1Fick en liten guldig goodiebag efter behandlingen innehållandes några produktprover som dom säljer i nagelbaren.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.