Kroppsvård med ida warg beauty

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Att jag fastnade direkt för Ida Warg Beauty när det kom till brun utan sol och hårvårdsprodukter är inget konstigt. Så trevliga produkter och även snygga att titta på. Mitt badrum har aldrig varit utan dessa produkter sedan dom släpptes. Och det som jag verkligen såg fram emot redan då var att det skulle komma hudvård som tex duschmousse eller någon olja kanske.

Och vet ni vad! Det har hänt nu. Så jäkla lycklig. Ida Warg Beauty* har släppt shower mousse och handkrämer. Ni kanske redan har förstått vilken som är min favorit. Intense Nutrition Shower Mousse! På skrivbordet står en tub med Intense Nutrition Hande Creme*. Perfekt för mig som måste massera händerna en gång i timmen pga karpaltunnelsyndrom.

Intense Nutrition är en serie för dig med väldigt torr hud som vill ha en rik återfuktning. Den innehåller mjukgörande och näringsrika oljor från havre, raps samt sheasmör. Dessutom är produkterna berikade med extrakt från Linneablomma som verkar lugnande på huden. Serien har en varm doft med noter av vanilj, kokos och jasmin. Älskar verkligen denna! Har inte behövt smörja in kroppen direkt efter duschen sedan jag började använda denna.

Produkterna kommer i tre olika serier. Intense nutrition* som är perfekt för dig med torr hud som behöver mycket åter fuktning. Vitalizing* passar dig som har en lite trött och glåmig hud. Hydrating* passar dig som behöver massor med fukt. Hoppas du hittar en som passar dig!

Nu ser jag fram emot nästa släpp som kommer vara dusch-/kropps olja.

You Might Also Like

2 Comments

  1. karinsbeautyroom

    Så sugen att testa mera från märket, Har serumet som typ räddat mitt hår.

    1. Imjustannica

      Tycker jag absolut att du skall göra. Älskar alla produkter jag testat hittills! Sedan är det bara att hitta den rätta doften. 🙂

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.