Kiko Intensive Hand Gloves
Skönhet & Mode

Kiko Intensive Hand Gloves

Dom flesta av oss lägger en ansiktsmask en gång i veckan, men hur många av er gör detsamma med era händer? Allas händer utsätts otroligt mycket av klimatförändringar och alla medel som används dagligen. Inte går du med handskar på dig ute nu när solen tittat fram och alla börjar tro att våren är här. Våra händer behöver omtanke och kärlek lika mycket som ansiktet får varje dag.

Ligger man hemma med flunsan är det inte mycket man orkar göra. Dock håller min kropp på att torka ut vilket gör att både hår och naglar ser fruktansvärda ut. Så för att göra något att att mina naglar inte överger mig nu så tänkte jag försöka vårda dom lite med en mask.

Kiko Intensive Hand Gloves

Det var redan i januari som jag besökte Kiko Milano i Mall of Scandinavia och köpte dessa Intensive Hand Gloves. Men av någon anledning trodde jag att dom skulle sitta på i två timmar som dom flesta fotmasker så jag har bara lagt förpackningen åt sidan. Nu när jag tog upp intresset för den och började läsa så skall den endast verka i 10-15 minuter. Hur underbart är inte det.

Så idag ligger jag i sängen men handmask och hoppas på att mina naglar och nagelband inte ger upp. All fukt och heder åt dom! När jag blir lite friskare skall jag ta tag i håret också. Har fått spännande produkter från Grazette som jag vill prova.

Kiko Intensive Hand Gloves

Men åter till denna handmask, vad gör den eller vad är det för något helt enkelt? Kiko Intensive Hand Gloves är återfuktande och mjukgörande handskar som skall göra dina händer och naglar vackrare. Dom skall motverka torrhud och öka cirkulationen. I själva plasthandsken finns det ytterligare en väldigt tunn fiber handske, var försiktig när du försöker sätta på dig handsken. En ljuvligt svag doft av blommor sveper in när du tar på dig handskarna och du känner direkt hur huden drar in krämen.

Kiko Intensive Hand Gloves

Massera hander, naglar och nagelband under 10-15 min så att du får in allt som finns i handskarna. Hur ofta unnar du dig en handmassage egentligen? Detta är det perfekta tillfället att ta hand lite extra om dina händer och naglar. Ta på dig handskarna medans du väntar på hårinpackningen, söndagsmasken eller bara under en film kanske.

När du känner att tiden gått och du tar av dig handskarna så kommer händerna vara fulla av kräm. Så ha inte bråttom, nu gäller det nämligen att massera in allt till det absorberat. Det kan ta lite tid, men som sagt det ger dig en avslappnad tid för dig själv.

Jag skulle dock inte rekommendera dessa handskar till dig som har fet hy då krämen i säg är väldigt fet och kommer bli svår att jobba in. Men är du torr till extremt torr så rekommenderar jag verkligen att använda dessa.

Handskarna finnas att köpa hos Kiko Milano för 59SEK.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Mickis 3 mars 2016 at 16:06

  Ser ju rolig ut, den där tror jag att jag måste testa 🙂

  • Reply Annica 4 mars 2016 at 13:56

   Ja absolut! Händerna känns som 5 år yngre än innan. 🙂 Och det är ett roligt komplement när man ändå sitter med hårinpackning och ansiktsmasken.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.