Kicks Face Masks
Skönhet & Mode

Kicks Face Masks

Vårda ansiktet är rätt lätt och ett märke som tillåter plånboken att frossa i produkter gör det ännu enklare. Idag snackar vi Kicks Face Mask som kommer till ett otroligt bra pris i flera skepnader.

Kicks har utökat deras egna sortiment och släppt fyra ansiktsmasker som jag äntligen tagit mig tid att prova. Fyra snygga tuber som är lätta att ta med sig på resan. Instant treatment skall göra det enkelt för dig att vårda ditt ansikte. Antingen tar du en mask i hela ansiktet eller så väljer man lite av dom som passar visa områden. Låt ditt ansikte vara målarduken, för inte är det många som har samma hudtyp över hela ansiktet. Då maskerna är så pass billiga blir det lätt att man plockar på sig alla fyra tuber och går hem och labbar.

Kicks Face Masks

Drink up Beauty – en intensivt fuktgivande mask som vitaliserar och ger näring till torr hud. Innehåller biosackarider och effektiva fuktkoncentrat som verkar på djupet och ger en långvarig återfuktning. Min hud slukade denna mask på någon minut. Att torka bort det överflödiga efter 10min kändes som en onödig text på tuben. Den kyler ner samtidigt som det ger mitt den fukt som behövs.

Kicks Face Masks

Cooling Beauty – en lugnande, lätt kylande och vårdande ansiktsmask för den stressade huden. Ger riklig och långvarig återfuktning samt återger huden dess lyster.
Vet inte om denna gör så mycket mer skillnad än Drink up masken. Känns som ett överflöd bland maskerna om nu inte denna får bort stressrynkor då kanske.

Kicks Face Masks

Detox Beauty – en djuprengörande lermask som löser upp orenheter och absorberar överskott av talg. Tar fram en ny klarhet och fräschör i huden.
Detox Beauty Clearing Mud Mask verkar porsammandragande och ökar cellförnyelsen. Innan jag öppnade upp tuben förväntade jag mig en trög mörk lera, men denna vita krämiga mask känns lite som en aning tjockare hudkräm tills den stelnar. Gillar mud mask och denna får min hud att blir renare och faktiskt en aning torr. Men jag är en torris så det är bara att lägga på ett lager Drink up efter.

Glowing Beauty tar fram lystern i din hud. Den exfolierar bort döda hudceller och ger en klarare hudton. Här förväntade jag mig ordentligt med pirr i ansiktet, men icke. Masken kändes skön och faktiskt rätt svalkande den också. Huden blev ren, eller det kändes så iallafall och så där bebislen. När masken var applicerad i ansiktet kände jag mig riktigt sommarfräsch då masken ger en gyllenbrun nyans. Ville nästan inte tvätta bort den för att återgå till min tråkiga ej så solkyssta hud igen.

Fyra olika masker, om två kändes rätt lika. Ingen av dom var någon wow effekt på tyvärr. Men väl värt att testa, alla reagerar vi ju olika som tur är. Jag kommer ta med mig dessa på semestern då jag drar upp till Lappland. Förhoppningsvis behöver jag inte besöka ett sjukhus akut för allergisk reaktion i ansikte och luftvägar.

Kicks Face Masks

Ett stort plus är doften. Alla doftar ljuvligt, eller nej där ljög jag faktiskt. Alla förutom Glowing doftar ljuvligt. Glowing luktar inte illa men ingen doft jag skulle längta efter att känna på kroppen. Påminner den kanske om hårda citruskarameller?

Dessa hittar ni hos Kicks för 49SEK /40ml

En pensel som rekommenderas är Kicks egna Face Mask Spatula, jag har själv inte provat den så jag skall inte uttala mig om den. Men för dig som inte redan har en favoritborste eller tröttnat på att applicera med fingrarna tipsar jag om denna. Den är tillverkad i silikon vilket för det enkelt att rengöra den efter användning.

Kicks Face Masks
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Månadens Hiss och Diss Juli • Daretobeyou.se 1 augusti 2016 at 12:06

    […] dom släppte och sedan jämförde jag dom med varann. Då kändes tyvärr denna helt onödig då Drink up hade samma effekter tyckte jag. Pluset som med denna mask var doften. Ja visst är den lugnande, […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.