Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Keune Design Color Care

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Frisörer världen över kräver hög kvalitet och trendiga hårvårdsprodukter- därför framställer holländska Keune endast produkter av oöverträffad kvalitet, exklusivt för hårstylister. Detta gör dem till en global organisation snarare än ett internationellt varumärke och sedan starten för 88 år sedan har elegans, kreativitet och modernt hårmode varit ledorden för Keune.

Jag har fått mig en favorit i badrummet. Sen jag började använda dessa produkter behöver jag inte längre tvätta håret varannan dag för att det känns flottigt. Nu går jag mest runt och njuter av den fräscha lukten som den avger. Hur ofta hittar man inte en duo som luktar fantastiskt men det är tyvärr bara schampoo som luktar gott, när man har i conditioner så försvinner lukten. Med Keune Design Color Care tycker jag faktiskt att doften sitter kvar. Lukten av sommar och godis, helt underbart. Det saknas egentligen bara en hårinpackning till samlingen, om nu den luktar lika gott vill säga.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dessa produkter skall ge optimal behandling för långvarig färgbrillians. Formulan innehåller UV-skydd och solrosextrakt för att bevara ens hårfärg och ge det ett effektivt skydd. Vilket är perfekt nu när solen börjar visa sig i Sverige. Jag brukar vara väldigt dålig på att tänka på att håret behöver skydd, och inte bara huden. Håret får även vacker glans samtidigt som det blir otroligt mjukt och följsamt. Gillar verkligen hur håret känns efter en tvätt. Hejdå tovor och risigt hår!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

So pure Moroccan oil light är en ultralätt oljebehandling för fint hår. Den konditionerar, skyddar och ger håret vacker glans. Organisk certifierad arganolja återfuktar hårets yttre skikt medan organisk, certifierad vetekornolja tränger in i hårstråets inte för konditionering inifrån och ut. Resultatet blir ett vackert och friskt hår! Dock är jag inte så jätte förtjust i doften, men det är nog för att jag jämför med hårprodukterna ovan.

Jag försöker alltid att tvätta håret så att det hinner torka innan jag går och lägger mig på kvällen, på så sätt kan ja ha lite extra olja i topparna och låta håret dra åt sig allt under natten. På morgonen kan jag ta in lite mera. Till min lite små statiska lob räcker ett tryck åt gången.

Keune Design Color Care
Shampoo ca 145:-
Conditioner ca 135:-
So Pure Moroccan Oil light ca 239:-

Produkterna finns att köpa på Lyko.se, Baressoshop.se och många frisörsalonger.

//Annica

Detta inlägg är skrivet i samarbete med en PR-byrå eller ett företag, men det är det alltid våra egna erfarenheter och åsikter som återges i bloggen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.