Skönhet & Mode

Keune Blend Sea Salt Spray

keune-sea-salt-spray-1

Sea salt spray är en lätt spray som ger håret en riktig after beach känsla med något sträv och fyllig textur.

Jag är inte den som hoppas högt av en styling produkt, inte ofta iallafall. Dom produkter som räcker för mig är schampo, balsam, inpackning och torrschampo. Dessa fyra produkter tar mig långt. Så när Keune Blend Sea Salt Spray damp ner i brevlådan var jag väldigt skeptisk. Till en början!

Jag är inte den som struntar i att testa produkter bara för att jag inte tror på den eller att någon gett mig dåligt intryck. Självklart skall produkterna undersökas. Och denna spray fick hårdtestning på direkten.

Test nummer 1: En vanlig applicering efter duschen och innan sänggång. Där höll den verkligen vad den lovade. Jag behövde inte göra något alls med håret morgonen efter utan det var redo att gå, med volym plus lite extra. Wow säger jag bara!

Test nummer 2: Här körde jag som innan, efter dusch med  hårtvätt och innan sänggång. Nu skulle produkten testas och se hur länge den kunde hålla mitt hår fräscht. Under tiden applicerades inget mer av denna produkt eller några andra. Visa dagar behövde jag inte ens borsta igenom håret.

keune-sea-salt-spray-2

Så hur länge tror ni jag gick med otvättat hår utan att det kändes ofräscht? I en hel vecka! Och det är rekord för mig, efter 3 dagar utan att ha tvättat håret känns det som jag skulle ha loppcirkus, nej men ärligt så känner jag mig inte alls fräsch och vill knappt visa mig ute. Så att kunna gå till jobbet utan att känna det där efter en vecka ger  Keune Blend Sea Salt Spray en full poäng.

Kom nu ihåg att detta är på mitt hår, det behöver inte alls vara likadant på dig.

Appliceringen är väldigt enkel, gillar greppet på flaskan som gör att man inte behöver bryta några naglar eller ha brottarmuskler. Doften är väldigt mild och luktar verkligen sommar. Så behöver jag säga att denna flaska kommer få följa med mig vart jag än reser i sommar. Men den volym som sprayen ger mig nu så kommer jag fortsätta även efter sommaren.

Tack VassPr för att ni introducerade mig för denna produkt!

Keune Blend Sea Salt Spray finns att köpa hos bla Lyko, ca pris 180-200:-

//Annica

*Detta är ett pressutskick

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Kohlers - Skönhet & Livsstil - Makeup Artist - Toppbloggare 24 juni 2015 at 14:26

    Är också intresserad av att testa denna, får se om jag får möjligheten till det! ^^ KRam!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.