Keune Blend Sea Salt Spray
Skönhet & Mode

Keune Blend Sea Salt Spray

Lika lat som jag varje morgon du stiger upp och måste fixa håret? Med Keune Blend Sea Salt Spray applicerat i håret så behöver jag inte ens tänka när jag skall få ordning på håret.

Att jag är svag för salt spray är ingen nyhet, kan faktiskt inte leva utan denna produkt. Under ett års tid har jag varit trogen Keune Blend Sea Salt Spray, ja kanske något undantag då jag provat andra sorter. Men jag har alltid gått tillbaka till denna favorit.

För inte allt så länge sedan så byte Keune ut sina förpackningar och jag vart lite små kär på nytt. Och självklart var jag tvungen att prova denna och se om det fortfarande var samma innehåll. Den föra förpackningen gillade jag verkligen då den var formad lite som en blomvattenflaska men den nya är inte fy skam den heller då den nu är som en vanlig sprayflaska. Dock är det något svårare att få ut jämnt med produkt över håret och man måste trycka lite hårdare med den nya flaskan. Man skulle kunna tro att förpackningen är en aluminium flaska som vanliga hårspraysförpackningar men det är faktiskt en plastförpackning under den snygga designen.

Keune Blend Sea Salt Spray

Men varför Sea salt spray nu när vintern är här och man inte längre är ute efter det där håret som ser ut att man precis stig upp ur havet. Mitt hår älskar att precis ha stigit upp ur havet. Med sea salt spray behöver jag absolut inte göra något som helst med håret för att det skall ha volym och hålla hela dagen. En annan stor fördel är att jag inte behöver upprepa behandlingen varje dag utan att gå i en vecka utan att tvätta och förnya appliceringen. Nu börjar jag dock inte gå en hel vecka utan att tvätta håret, men jag kan om jag vill. Jo jag har provat så jag vet att det fungerar.

Denna spray passar alla hårtyper och torkar inte ut håret. Vill du bara få håret att se lite ruffsigt ut så applicerar du i längderna, men jag tar detta in mot rötterna och får då maximal volym utan att håret blir stelt eller vitt som det kan bli med ett vanligt torrschampoo. Behöver jag säga att jag ersätt torrschampoo med denna produkt.

Fast nu var tanken att jag skulle jämföra gamla och nya produkten, håller den nya samma mått? Absolut! Samma innehåll men med snyggare design.

Som jag berättat tidigare så applicerar jag detta in mot hårrötterna efter duschen och sedan går jag och lägger mig. När jag vaknar morgonen efter behöver jag bara spraya lite vatten, dra igenom fingrarna i håret och sedan är det klart. Hur enkelt som helst!

Keune Blend Sea Salt Spray 199SEK / 150ml hos Baresso.se

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Keune Blend Sea Salt Spray goes Blend Salt Mousse • Daretobeyou.se 30 maj 2017 at 09:42

    […] något speciellt med håret och vill att det håller sig på plats. Jag har gjort en liten paus med Keune Blend Sea Salt Spray (205SEK) och börjat använda Keune Blend Salt Mousse. Grunderna är detsamma, båda produkterna […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.