Keune Blend Refreshing Spray
Skönhet & Mode

Keune Blend Refreshing Spray

Det är inte alla dagar jag vill eller orkar ställa mig i duschen för att få bort bilden av en blött och smutsig katten till hår. Det var därför skönhetsbranschen uppfann torrschampo!

Jag brukar inte speciellt ofta ha några som helst produkter i mitt hår nu när jag mest sitter hemma framför datorn. Även om jag nu lyxar till det i bland med lite saltspray bara för att få upp volymen om. Vet aldrig om det kommer en snygging och ringer på dörren.

Keune Blend Refreshing Spray

Men för att gå ifrån det där lite och komma till poängen med detta inlägg. Under den senaste tiden då jag vet att jag inte behöver behandla håret med några speciella stylingprodukter så har jag endast använt mig av Keune Blend Refreshing Spray (199SEK) när jag känner att jag inte vill eller behöver tvätta håret men vill få lite volym.

Keune Blend Refreshing Spray är ett torrschampo som absorberar oljor i håret och ger en fräsch och nytvättad känsla men samtidigt adderar volym. Det blir en matt finish och du får ett nytvättat hår utan att blötta ner dig.

Absolut så fungerar denna på mitt hår och jag känner mig inte som en blött och smutsig katt i håret. Men jag föredrag faktiskt fortfarande salt spray (inlägg här) från Keune om jag behöver någon produkt i håret för att hålla det rent någon dag extra.

Keune Blend Refreshing Spray

Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.