Kerstin Florian Rehydrating Neroli Water

Kerstin Florian Rehydrating Neroli Water

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

När huden skriker efter fukt är det lätt att bara ta fram den där lilla flaskan och spraya några dustar. Kerstin Florian Rehydrating Neroli Water får min hy att trivas även framför datorn en hel dag.

En stor favorit hos mig den senaste tiden har varit Rehydrating Neroli Water* (410SEK) från Kerstin Florian. Men den har gett mig lite extra kärlek under tiden jag låg hemma med influensan. För du vet hur trött du kan vara när du är sjuk och då är inte hudvård något du tänker på i första hand. När huden började krypa ihop av torka i ansiktet så hjälpte Rehydrating Neroli Water mig otroligt mycket att få lite extra energi. Men dom dagar jag inte har varit sjuk så har den gett mig en extra kick framför datorn. För glöm inte att återfukta huden när ni sitter framför datorn hela dagarna.

Kerstin Florian Rehydrating Neroli Water

Detta blomstervatten (som det faktiskt utger sig för att hetta) kan användas både på ansikte och kropp. Nu vet jag inte riktigt hur ofta jag kommer vilja använda denna på kroppen, inte för att den skulle vara dålig utan mer för att jag inte vill slösa på den i onödan. Kroppen får ha sina egna produkter. Flaskan är på 100ml så du kan utan dåligt samvete ha med dig den i handbagaget när du är ute och reser. Jag har haft lite svårt för det där med att ha en mist i handbagaget och använda under resa. Risken för att dina medpassagerare får ett stänk av misten tror jag är rätt stor och det kan bli lite stora minner då. Men med denna tror jag faktiskt att det är väldigt lätt att undvika. Älskar nämligen sprutet som ger ett otroligt jämnt och mjukt resultat. Ingen hård dusch som kräver flera tryck. Förstår ni vad jag menar?

Rehydrating Neroli Water innehåller blomsterhydrolat av eterisk olja neroli som återfuktar, mjukgör och syresätter huden. Neroli är lugnande på känslig och irriterad hy, och stimulerar celldelningen så att huden förnyas.


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.