Skönhet & Mode

Kérastese Soleil CC Cream

En dagkräm för ansiktet pratar vi ständigt om men när det kommer till vårande dagkrämer för håret står vi fortfarande lite utanför.

Kérastese Soleil CC Cream är en vårdande dagkräm som på djupet reparerar och återuppbygger försvagat hår som utsatts för sol, havs- och klorvatten. Och efter sommaren så behöver håret all hjälp den kan få till att må bättre. Håret ges glans, mjukhet, skydd och motståndskraft med denna produkt. Jag har hållit på och lekt en del med mitt hår under sommaren så en extra behandling har inte varit helt dumt. En liten lyxbehandling kan man säga.

Tvätta håret som vanligt och arbeta sedan in en klick av Kérastese Soleil CC Cream. Vid första anblick blev jag lite skeptiskt då det såg ut som skimrigt messmör, doften var dock bättre. Produkten försvinner väldigt lätt in i håret och lämnar inget skimmer efter sig. Inte vad jag kunde se iallafall. Men även om den skulle ge håret lite skimmer är det inget jag skulle klaga över. Lite extra lyx skulle man kunna säga.

Doften är dock lite väl stark vid applicering men dämpar sig väldigt fort. Så fort håret torkat tycker jag att doften blivit mild och behaglig. Om produkten gjort någon skillnad på mitt håret vet jag faktiskt inte. Det kanske inte är lika flygigt eller frissigt längre, men någon wow effekt tycker jag inte att den gav mig.

Jag kommer troligen inte köpa denna produkt igen om det inte är så att jag märker en större skillnad vid nästa blekning kanske. En produkt som kostar över 300:- vill jag gärna se ett tydligare resultat ifrån om det är något som skall få återkomma.

Pris: ca 300:- /150ml och finns bla på Bangerhead

//annica

*Detta är ett produktutskick direkt från tillverkare som jag ansökt om att få prova utan någon som helst förpliktelse.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.