Karma, appen som räddar bra mat

Karma, appen som räddar bra mat

Är det snålt med pengar efter semester eller tänker du faktiskt på miljön och hur mycket som slängs i onödan varje dag? Idag ska jag berätta om Karma, appen som räddar bra mat.

Så då har jag tagit mig upp till stugan igen för en veckas semester. Otroligt skönt att inte behöva gå tillbaka till ekorrhjulet riktigt ännu. Men mer om det i ett annat inlägg. Idag tänkte jag dela med mig av något helt nytt här på bloggen, nämligen olika appar. Appar är något vi ständigt laddar ner och använder. Det finns mängder av kategorier och jag måste nog säga att det är rena djungeln där ute. Men jag tänkte plocka fram mina godbitar åt er. Idag tänkte jag vi skulle snacka appen som räddar bra mat.

Vi börjar med den senaste appen i min samling. Karma!

Denna app är till för dig som både tänker på miljön eller ekonomin. I Karma får du notiser från restauranger som har måltider eller fikabröd kvar under dagen. Du kan då handla dessa för ca halva priset. På så sätt minskar vi på svinnet och för dig som tänker på ekonomin får äta hämtmat utan att bli pank varje dag.

Nu finns fler än 250 anslutna restauranger, butiker, bagerier och caféer! Fler tillkommer varje vecka.

Karma, appen som räddar bra mat

Appen är gratis och du lägger till dom ställen du vill följa i din stad. Så fort dom har något över får du en notis och kan du reservera maten. Du hämtar ut maten hos restaurangen som take away. Visa upp ditt kvitto i appen för personalen så får du din mat! Himla smidigt måste jag säga.

Har du något favoritställe som borde vara med i Karma? Bli Karma-ambassadör och var med i kampen mot matsvinnet genom att ansluta dina favoritställen till Karma!

Ladda ner Karma till din iphone här och här hittar du för Android.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.