Kanske onödigt, men smart.

Alla gillar väl smarta saker även om dom nu kanske är rätt onödiga ibland. Är det för att vi är lata eller bara pryltokiga? Vilket fall som helst så finns det väldigt mycket smarta saker ute på marknaden nu. Smartasaker.se har samlat en drös med produkter som du inte visste att du egentligen behövde innan du såg dom där.

Ringholder* – Självklart slår jag ett slag för detta halsband även här. Är så nöjd med mitt då jag nu kan bära förlovning- och vigsel ring varje dag utan att få blodstopp i fingrarna.

Brelock, lock med smörkniv* – Varför äger jag inte ett sådant lock redan? Den där jäkla smörkniven har en tendens att alltid flyga iväg när man öppnar kylskåps dörren. Finns både till stora och små paket, även till Philadelphia*  om du använder sådant.

Läkemedelsreducerande WC-block pCure* – Någon i hushållet som äter läkemedel? Då kan denna vara något. pCure är ett patenterat och svenskutvecklat WC-block med naturliga enzymer som bryter ner läkemedelsrester som hamnar i avloppet när vi går på toaletten. pCure lämnar en fräsch doft efter sig när du spolar och gör det enkelt för vanliga hushåll att reducera mängden läkemedelsrester som når naturen.

Strumpsnodden* – Även detta är en produkt som jag verkligen skulle behöva hemma. Mannen avskyr att sortera strumpor och är ännu sämre på att ta på sig strumpor som hör i hop. Det spelar ingen roll om det är olika mönster och färger på strumporna när han bär dom. Rocka sockor varje dag skulle man kunna säga. Huvudsaken är att det är strumpor tydligen. Men det gör mig tokig var och varannan dag när man tvättar då jag försöker sortera.

Kudde till bilbältet* – Alltså vore så skönt med en kudde i bilen. Perfekt när nästa roadtrip planeras in. Kanske får jag lite lugn och ro i bilen om mannen får låna kudden när jag kör. 🙂


Och vet ni vad! Just nu har Smartasaker.se ett erbjudande till er. 15% på hela sortimentet om ni anger koden: smartajan21 i kassan. Erbjudandet gäller fram till 31/1 och går inte att kombinera med andra erbjudanden.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.