Hälsa & Livsstil

Kan vi kalla det hälsoresa?

Julen är på ingång och stressen kommer allt snabbare. Men jag har lovat mig själv att inte stressa över något sådant utanför försöka se det positiva i det hela. Jag tar därför tillfälle och åker på hälsoresa!

Ja jag vet att jag tänker så otroligt mycket just nu men saker och ting blir liksom inte av. Tanken var att börja december med inlägg som rullar på som det gjorde fram till typ i höstas. Men nix så blir det inte. Jag tar mig ytterligare en vecka till för att “vila upp” mig. Ikväll sätter jag mig faktiskt på båten till Finland. Checkar in på vilohem (spa) medans mannen är på tjänsteresa, fast på annan ort. Där tänkte jag bara njuta av tillvaron, bada i alla deras pooler och självklart gå på några behandlingar. Så vi kanske kan kalla det en liten hälsoresa.

Men en helt annan sak med det här att må bättre och komma någon vart i livet så funderar jag ju en hel del. Mitt mål är att börja jobba heltid efter nyår igen och för att få bukt på min hälsa hittade jag den perfekta boken när jag var och handlade mat här om dagen. Boken var så pass ny den dagen att butiken inte ens lagt in den i systemet. Sporrong Form har flera andra böcker som går i samma bana och jag har sedan tidigare “Planera för din lycka“*. Personligen är jag rätt svag för böcker där jag får fylla i saker. Det blir lite som en dagbok men jag behöver inte skriva allt själv. Dagbok för lata kanske det skulle kunna kallas. *skrattar*

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Wysteriia 2 december 2019 at 20:06

  Låter underbart med spa! ♥

  • Reply Annica 3 december 2019 at 06:32

   Ja ska bli så skönt att koppla bort allt o njuta av lite spa behandlingar ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.