Skönhet & Mode

Just that little extra something – Nails

Jag gillar att festa till lite extra med effekter på naglarna under sommaren. Vanligtvis speglar sig solen väldigt fint i naglarna (i sommar är det brist på sol dock) och det gör att det känns lite både festligare och lyxigare i tillvaron.

Det har varit rätt skönt att gå med nakna naglar under en tid. Eller helt nakna har dom inte varit då jag testat ett nytt underlack från Loreal. För att se om detta underlack eller serum som det faktiskt är kunde hjälpa mig så filade jag ner naglarna så mycket som möjligt. Måste dock erkänna att jag varit väldigt slarvig med mina naglar dom senaste veckorna, dom har fått stått ut med många hårda tag och diverse smällar.

Just that little extra something Nails-6

Efter en stund bland pappersarbete på jobbet med endast Lóreal – La Manicure Serum Diamond Force på naglarna.

Under 3 veckor jag har endast använt mig av Lóreal – La Manicure Serum Diamond Force. Det här serumet skall hjälpa mot svaga naglar, och det tycker jag faktiskt att jag fått på senaste tiden. Jag gillar storleken på flaskan då den är väldigt lätt att stoppa ner i handväskan. Man vet aldrig när det behöver bättras på lite. Otroligt smidig att applicera med den breda och lätta penseln. Glöm dock inte att skaka flaskan innan. Detta lack / serum har en 2-i-1 teknologi, powerserum och basecoat i samma så säger man lack eller serum om det? Det gröna powerserumet är berikat med Calcium XT som skall hjälpa nageln från att skiva sig. Det transparenta bas lacket skyddar nagelytan från dagliga påfrestningar och hjälper nagellack att sitta bättre.

Jag har som sagt använt endast detta lack och inget färgat över. Det torkar väldigt fort så det är inga problem att köra två lager om man har lite små bråttom. Tror dock inte att det behövs med två lager. En stor nackdel med att endast ha detta lack och inget annat över att det drar åt sig all smuts. Gång på gång blir naglarna nästan askiga och måste tvättas. Det är väl inget jobbigt att tvätta händer lite extra men av att bara sitta och bläddra lite bland papper eller läsa en tidning gör naglarna smutsiga. Så jag rekommenderar att ha detta under ett färgat lack.

Nyligen släppte Kicks fler av deras nagellack i miniformat. Jätte bra! Jag köper helst mindre flaskor så jag kan köpa fler olika färger utan att ha dåligt samvete. När jag besökte Kicks precis när dom släppt deras nya lack så fick jag sån otrolig besluts ångest. Jag visst verkligen inte vilken nyans jag skulle ta. Men efter många om och men så kom jag fram till Undress som skulle fungera i vilket sammanhang som helst. Och vem vet, det kanske blir min perfekta nude. För 35 Sek får du en liten och perfekt flaska med Kicks egna nagellack. Formulan är så där härligt rinnig, inte för rinnig och inte kletigt. Penseln är tur nog deras breda så det krävs inte många drag för att täcka hela nageln. Efter två lager insåg jag att jag kommer förmodligen köpa upp mig på många fler nyanser av dessa mini flaskor snart.

Även då jag verkligen gillade Undress dova nude nyans mot min inte längre solbrända hy så ville jag trixa till det lite. Ett lager av Essie – Pure Pearlfection fick förgylla min dag. Denna nyans har hängt med i några år hos Essie men det var först i år som jag kände ett behov av att äga den. Det här pärlemoskimret kan minsann liva upp dom flesta lacken.

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.