Just nu testas Grazette Crush Wonder
Skönhet & Mode

Just nu testas Grazette Crush Wonder


affiliatelänkar
På sommaren undviker jag tunga parfymer och satsar på hårvård som luktar gott. Så just nu testas Grazette Crush Wonder. Fem produkter som luktar magiskt!

Det är dags för mig att gå vidare i Grazette Crush serien. Jag fastnade rätt länge på Crush Heaven, men nu har turen kommit till Wonder. Sockersöta rosa förpackningar som luktar som en godisbutik skall hjälpa mitt hår att återfå fukt, bli glansigt och lent. Något som väl kan behövas av färgningar och solens strålar. Jag hade Crush Power som månadens produkt tidigare och skulle faktiskt kunna göra detsamma med Heaven. Mellan Power och Heaven gick jag från långt till kort hår och dessa produkter var som skapta för dom olika längderna. Power gjorde att mitt långa hår kändes tjockare och Heaven gör så att mitt korta hår får en hel del volym.

Just nu testas Grazette Crush Wonder

Som jag skrev ovan så skall vi se om Grazette Crush Wonder schampo och conditioner kan återge mitt hår lite fukt samt få det lent och glansigt. För även om jag nu är korthårig så vill man ha glansigt hår. Som hela serien så innehåller även dessa Bio-intelligent keratin som reparerar skadat hår genom att kombinera naturens och vetenskapens smartaste tekniker. Även Grape seed complex som färgbevarande och UV-skyddande naturlig mix av antioxidanter.

Just nu testas Grazette Crush Wonder

Jag kommer att testa dessa produkter under någon vecka för att ge dom en ärlig chans. Jag undviker att tvätta håret för ofta, eller rättare sagt jag behöver inte tvätta håret speciellt ofta nu när det är kort. Tvättning och sedan saltvattenspray håller mitt hår fräsch i nästan upp till en vecka. Men eftersom dessa produkter luktar så himla gott är det lite extra kul att tvätta håret när man ändå duschar. För vem kan motstå att lukta godis!

Just nu testas Grazette Crush Wonder

Med Wonder serien kommer även några nya produkter som jag inte testat tidigare. Wonder Mask som har Multi-funktionella egenskaper: Fuktgivande,
Mjukgörande, Glansgivande, Frizz-fighter, Utredande, Återuppbyggande, Värmeskyddande, Stärkande, Färgbevarande, Förebygger kluvna toppar och gör dessutom håret medgörligt, förenklar styling samt ger hållbar frisyr med naturlig fyllighet. Wow säger jag bara!

Sedan har vi Wonder Primer Serum som lägger grunden till stylingen. Ansiktet behöver en primer innan du lägger basen så varför skall inte håret få samma behandling. Sist ut är Wonder Sweet Water Balm. Ett leave-in balsam som ger långvarig och kärleksfull vård. En utredande frizz-fighter med multi-skydd!

Om ni själva vill testa dessa produkter under tiden ni inväntar en recension från mig så finns alla produkter att köpa Lyko.se*. Grazette Crush Wonder schampo* 149SEK 250ml och conditioner* 149SEK 250ml, Wonder Mask* 159SEK 150ml, Sweet Water Balm* 179SEK 200ml och Primer Serum* 239SEK 100ml.

Crush Wonder – for a loving touch

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.