Just nu testas – Forté Pharma Solar Express

Just nu testas - Forté Pharma Solar Express

Det är aldrig för sent att börja ta hand om sig. Svenska sommaren kan man aldrig förutse men solen finns där bakom molnen och det är bra att skydda sig även om den inte syns helt. Så just nu testas Forté Pharma Solar Express.

När det kommer till pressutskick blir jag extra glad och rörd när det ligger omtanke och lite kärlek i paketen. Det gör så otroligt mycket när något kommer fint inslaget. Ibland glömmer man bort att titta efter innehållet när man fastnat för själva omslaget. I detta lila paket låg något som jag faktiskt läskigt nog tänkte gå och köpa dagen innan.

Just nu testas - Forté Pharma Solar Express

Jag vet att jag skrev för inte alls så länge sedan hur dålig jag är på att ta hand om min hud när det till att skydda den från solens starka strålar. Men efter ha hört flera föreläsningar nu i juni om just detta ämne så har jag har börjat fundera. Det är aldrig för sent att börja bry sig! Där så just nu testas Forté Pharma Solar Express, självklart ihop med solskyddskräm. Min mål är självklart att få en snygg färg i sommar, men till vilket pris är frågan. Jag har egentligen mer än 34 dagar kvar till min semester börjar, men jag tänkte ändå börja förbereda kroppen lite.

Solar Expert används inför och under solexponering, som förberedelse. Tabletterna innehåller tyrosin som är ett förstadiet till melanin (ej att förväxla med melamin) samt ett flertal olika karotenoider. Däribland betakaroten, lykopen från tomatextrakt och lutein från tagetesextrakt. Man skall äta en tablett dagligen. Två veckor före, under och två veckor efter man utsatt sig för solen.

Därutöver har Forté Pharma Laboratoires också adderat oljedådra- och nattljusolja. Oljedådraolja är naturligt rik på Omega 3 medan nattljusolja har ett högt innehåll av Omega 6.
Selen, mangan, vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress. Solar Expert innehåller även co-enzym Q10.

Nattljusolja anses ha många goda egenskaper tex mot PMS och klimakteriebesvär, vid lindrande av allmänna hudproblem, mot astma, ledgångsreumatism. Låter fantastiskt om dom skulle kunna hjälpa eller åtminstone linda dessa åkommor.

Kom ihåg att dessa tabletter inte ersätter ditt vanliga solskydd!

Forté Pharma säljs på Apotea.se och hos Apoteksgruppen. Rek. Pris 149SEK för 28 tabletter.

Självklart återkommer jag efter min sommarsemester och berättar om jag märkt någon skillnad.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

One Comment

  1. Forte Pharma Solar Expert • Daretobeyou.se

    […] semester i år så har det tagit ett tag innan jag provade tabletterna. Som jag skrev i tidigare inlägg så skall tabletterna börja tas två veckor innan man skall exponera sig i solen. Kan berätta […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.