Julvibbar med The Body Shop

Julvibbar med The Body Shop

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Vilka dofter förknippar du med julen? Idag kör vi julvibbar med The Body Shop och ser vilka dofter dom förknippar med julen detta år!

Nu är det verkligen inte lång tid kvar till jul och fler och fler av verkar få till en julstämning redan nu. Jag är personligen lite emot att börja för tidigt, men jag måste erkänna att i helgen så fick jag hem en julskiva som jag beställt och vart himla sugen på att provlyssna. Men jag höll mig, inte förs i december åker den fram.

Men något som jag faktiskt kan börja med redan i november är alla lyxiga och roliga produkter som kommer med jultema. The Body Shop* har årligen en eller fler kollektioner som kommer ut endast till julen, deras säsongssortiment* med andra ord.

Först ut har vi dom hederliga body butters i årets juldofter. Frosted Plum*, Vanilla Chai* och Frosted Berries*. Dessa tre Body butters skall ge kroppen en riktigt fuktboost i 24 timmar. Så låt kroppen vila från starka parfymer och smöj in dig med dessa istället.

Frosted Plum

Julvibbar med The Body Shop

Frosted Plum* är en doft som fungerar året runt även om den är frostad. Frosted plum har en mild doft av pion och magnolia. Plommon i sig luktar enligt mig inte speciellt mycket men denna innhåller plommonextrakt från Turkiet.

Vanilla Chai

Julvibbar med The Body Shop

Min favorit är Vanilla Chai Body Butter* och jag är så glad att den kom med även i årets utgåva. Här hittar vi dofter av juliga kryddor noter (kardemumma och stjärnanis) och vaniljextrakt från Madagaskar. Jag vill få att denna doft fungerar året runt men tyvärr är chai en doft och smak som går mot julen för mig. Och jag blir alltid så himla sugen på att göra mig en chailatte så fort jag smörjt in mig med denna. Är inte vegansk. Finns i både 50ml (60SEK) och 200ml (185SEK).

Frosted Berries

Julvibbar med The Body Shop

Denna doft tar inspiration från den nordamerikanska julen med tranbärsfröolja. Enligt The Body Shop är det en frisk doft av röda bär och noter av vanilj och vita blommor. Jag personligen tycker att den luktar med hallon än tranbär. Men å andra sidan är hallon ett rött bär så mig gör det inget. Frosted Berries* tycker jag passar året runt då den inte innehåller några dofter som påminner så speciellt starkt om julen. Denna är inte vegansk. Finns i både 50ml (60SEK) och 200ml (185SEK).

Frosted Plum Shimmer Mist

Julvibbar med The Body Shop

Vi håller oss kvar vid årets juldofter men går vidare till en helt annan produkt. Här har vi en kroppsspray med fantastiskt skimmer. Frosted Plum Shimmer Mist* är kanske den perfekta produkten inför årets alla glammiga fester. Smörj in dig med body butter och sedan spray några dustar med denna så både luktar och skimrar du fantastiskt. Är det så att du kanske inte gillar att skimra allt för mycket så är denna otroligt vacker att bara skaka och titta på, lite som en snöglob. Fungerar lika bra i håret som på kroppen. 125SEK för 100ml, och det räcker lääänge.

Vi går vidare och ser vad för olika produkter du kan hitta mer i dessa tre underbara dofter hos The Body Shop denna jul. Tänk på att detta är en limiterad upplaga så det kan faktiskt hända att den tagit slut i butik redan. Men glöm inte att titta in på deras webshop, där kan du även hitta lite mera online exklusive inför julen.

Julvibbar med The Body Shop

Handkrämer i reseförpackning för 50SEK. Frosted Plum*, Frosted Berries* och Vanilla Chai*

Julvibbar med The Body Shop

Showergel finns självklart även i denna kollektion. Frosted Plum* och Frosted Berries* finns i både storlekarna 250ml (70SEK) och 60ml (25SEK) men tyvärr finns endast Vanilla Chai* i 60ml. Frosted Berries kommer även i en body lotion* (pumpflaska) 250ml för 155SEK. Vanilla Chai hittar vi som badskum* (Yay!! Måste ha mig en sådan) 300ml för 175SEK. Små gulliga tvålar att lägga vid varje handfat inför alla härliga middagar. Självklart fungerar dom även i duschen som kroppstvål (vilket dom annonseras för). Frosted Plum*, Frosted Berries* och Vanilla Chai* 20SEK för 25g. Vi hittar även doftljus med dofterna av Vanilla Chai* och Frosted Plum* 165SEK.


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.