Julmingel med Rituals och Presskontakterna

Julmingel med Rituals och Presskontakterna

Med lite mindre än två månader kvar till julafton har jag fått gå på årets första julmingel med Rituals och Presskontakterna. Härlig stämning och underbara människor. Och framförallt inte glömma dom magiska produkterna!

Julmingel med Rituals och Presskontakterna

I förra veckan var jag inbjuden till julmingel med Rituals och Presskontakterna på Sjö och Land. Visst är det lång tid kvar till jul men ibland är det extra mysigt med julstämningen även så här tidigt på året. Men jag förstår att Rituals ville visa sin vinterkollektion i Limited Edition – Ritual of Light. En kollektion som kombinerar de uppfriskande egenskaperna från sötapelsin med de utsökta, varma aromerna från kanel.

Julmingel med Rituals och Presskontakterna

På plats bjöds det på lite plockmat och drinkar. Många trevliga personer, bloggare och folk i från Rituals och Presskontakterna. Julstämningen med brasor, tända ljus och paket lite överallt. En del av lokalen stod ett band och underhöll oss under kvällen. Alltid trevligt med livemusik!

En otroligt härlig stämning i alla delar av lokalen utan att bli för mycket. Denna kväll fick mig verkligen att börja längta till julen då jag får börja pynta hemma. För i år skall minsann julen firas hemma hos oss och då är det jag som får bestämma färg och design. Kanske lutar det mot svart och silver i år.

Julmingel med Rituals och Presskontakterna

Självklart fanns hela kollektionen uppdukad för oss så att vi kunde klämma, känna och dofta på allt. Älskar doftljusen och skulle väldigt gärna ha ett i varje rum. Men med en känslig sambo så blir det troligen några doftljus i badrummet när jag kör mina spakvällar. Så snygg design, även då jag inte gillar guld så tycker jag det passar otroligt snyggt ihop med det svarta.

Jag vart extra sugen på kollektionens te – The Ritual of Light Tea. Luktade härligt små kryddigt utan att bli för mycket, tror verkligen det kan falla mig i smaken.

Julmingel med Rituals och Presskontakterna

Då serien heter The Ritual of Light fick vi passande nog släppa iväg små lyktor ut i vattnet och samtidigt önska oss något. Jag hoppade dock över detta då bryggan kändes väldigt svajig och jag höll på mig på fast mark inne i båten. Men det var vackert att se när alla andra släppte iväg sina lyktor.

Julmingel med Rituals och Presskontakterna

Denna kväll bestämde jag mig även för vilken julkalender som jag skall införskaffa detta år. På tåget hem klickade jag hem Rituals kalender och kan nu knappt vänta till den 1 december!

Stort tack till Presskontakterna och Rituals för att jag fick komma!

Som ni kanske ser på bilderna så var det inte allt för lätt att få till snygg skärpa, men det gör egentligen inget. Hade det varit en ljusare belysning hade inte det inte alls varit lika mysigt på plats. 

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.