Julen Arkiv

Julklappstips i sista minuten!

Tidningar - Julklappstips

Är du som jag ute i sista minuten med att köpa årets julklappar? Jag har inte ens börjat fundera på vad jag skall köpa till dom personer jag har på årets lista. ( Vi kör alltid julklappsdragning och då får man 3 personer att köpa till. Rätt bekvämt och man behöver inte bli pank).

En sak som är lite underskattad att ge bort i julklapp är faktiskt en tidningsprenumeration. Det förknippas kanske med något man ger till mormor eller farmor som oftast löser korsorden. Men i dag har det kommit så otroligt mycket olika tidningar att välja på, det finns något för alla faktiskt.

Jag tänkte visa er några av mina favoriter som jag faktiskt skulle bli glad över att få i julklapp. För skulle jag försöka ge er tips i alla kategorier skulle jag troligen behöva göra ett inlägg varje dag fram till nyår minst.

Tidningar - Julklappstips

1. Photoshop Creative 2. Cake Craft & Decoration 3. Mattrender 4. Fotografen 5. Skriva 6. Sweden Rock
7. Gaffa

Varför det inte finns några Mode- eller Skönhetstidningar med i collaget? Dom behöver helt enkelt ett eget collage. Det här är alla tidningar jag läser varje månad, kan bli dyrt i längden kanske, men jag ser det som en investering i livet. 🙂

Tidningar - Julklappstips

1. Tara 2. Lifestyle Woman 3. Vecko Revyn 4. Damernas Värld 5. Amelia 6. Solo 7. Daisy Beauty 8. Femina
9. Style By 10. Plaza Kvinna

Hittat någon tidning som du kan ge bort i julklapp eller helt enkelt någon ny favorit till dig själv?

Eftersom detta är en present / julklapp du kan köpa direkt på nätet utan att behöva få något hemlevererat innan själva dagen D så är detta perfekt om du är ute i sista minuten. Är du pysslig kan du alltid knåpa i hop ett snyggt kort där du skriver vilken tidningen som snart kommer hem i brevlådan.

*Detta är inte ett samarbete med Tidningskungen.se utan inlägget är gjort på mitt egna initiativ. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.