Julklappstips - The Pink Diamond
Skönhet & Mode

Julklappstips – Glossybox The Pink Diamond

Svårt att veta vad du skall köpa till tjejkompisen, syrran eller kanske mamma i julklapp? Glossybox har ett bra erbjudande nu där du får 10% rabatt när du köper en månadsprenumeration som är löpande, 6- eller 12 månader. Skaffar du dessutom detta innan den 12 december så blir första boxen The Pink diamond!

Har du aldrig testat Glossybox tycker jag absolut att du skall testa på detta erbjudande och se vad du tycker. Men annars är detta den perfekta julklappen. Tänk dig själv att få en julklapp varje månad, det är verkligen lilla julafton när boxen dimper ner i brevlådan!

Årets sista Glossybox* är en stilren specialversion av den ikoniska rosa boxen, klädd i ett mordent, guldfolierat grafiskt diamantmönster. Boxen är en hyllning till alla prenumeranter som dom anser är rosa diamanter, lika starka och unika som en diamant.

Julklappstips - Glossybox The Pink Diamond

Ansiktet utåt för årets sista box är ingen mindre än Kenza Zouiten. En otroligt inspirerande och stark entreprenör. Många av er känner nog till henne, hon har gjort flera samarbeten under dom senaste åren, tidningsomslag och synts flitigt ute bland modeeliten.

Innehållet är en överraskning men kommer bland annat innehålla ett semi-matt läppstift i färgen Bossy från det omtalade brittiska varumärket MDMflow och kommer i en lyxigt läcker guldhylsa, till ett värde av 199 kr.

Med denna box firar även Glossybox 5-årsjubileum i Sverige. Jag undrar om jag inte varit prenumerant nästan från starten. Kanske inte så konstigt att sambon får en chock varje gång han kliver in på mitt kontor ser staplarna som står bakom dörren. En färgglad väg där bakom med massa rosa boxar. Dom flesta designer boxarna har jag gjort om och satt upp på väggen.

Nu har jag som sagt ett roligt erbjudande med Glossybox som ni faktiskt inte får missa. Med koden GLOSSYBOXJUL* får du 10% rabatt på löpande 6- & 12 månadersprenumeration!

Koden är giltig mellan 2-12 december, så missa inte att gå in och beställ innan du går och lägger dig på tisdag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Workshopen #Tillsammansärvistarka - Tappakilon.com 12 december 2016 at 20:24

    […] Siranee  – Liselotte – Tess – Vithursa – Tanja – Christine – Maria – Susana – Hanna – Annica […]

  • Reply Workshopen #tillsammansärvistarka - LM Event 12 december 2016 at 21:08

    […] Glöm heller inte att besöka tjejerna som fanns på plats på eventet och läs mer om vad dom tyckte. Siranee – Liselotte – Tess – Vithursa – Tanja – Christine – Maria – Susana – Hanna – Annica […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.