Julen Arkiv

Julklappen som skall passa vem som helst…

Börjar ångesten för julklapparna komma? Är det lika svårt att skriva en lista som att köpa till andra kanske. För många innebär julen mer stress och magont än julfrid. Så idag tänkte jag försöka hjälpa till lite med just julklapparna som skall passa vem som helst.

Du vet dom där julklapparna som skall passa vem som helst i sällskapet. Kanske är det för att ni skall köra julklappsspelet på själva julafton, precis så som vi skall göra i vårt hem detta år. Eller så är det bara för att du kanske inte riktigt vet vad personen i fråga önskar sig. Det är inte lätt att hitta den perfekta julklappen, och speciellt inte om man har en tajt budget att hålla sig till. Så idag tar vi en titt på julklappar som är enkla, billiga och som passar vem som helst.

I mitt sällskap är den yngsta 20+ och den äldsta 60+ så det är rätt stort område att fylla. Visa har bott i hus i över 20-30 år medans någon precis skaffat sin första lägenhet. Någon älskar matlagning medans den andra aldrig använt en spis. Ja ni fattar, man måste tänka på det mesta när man tittar efter julklappar. Allt är så mycket lättare när man vet vem mottagaren är tycker många. Så vad tusan köper man? Idag tittar vi på julklappar som inte har något med skönhet att göra, dom klapparna tar vi i ett annat inlägg tycker jag.

Här är det klappar som skall passa vem som helst oavsett om du är gourmand, hemmafixare eller bara en helt vanlig livsnjutare. Det är inte lätt kan jag lova, men kanske är det nu du passar på att köpa den där grejen som är så otroligt tråkig att köpa själv eller är det kanske så att personen i fråga inte vet att den behöver just den där prylen.

Först ut har vi julklappar upp till 200SEK

Hamburgerpress* är faktiskt alltid bra att ha hemma tycker jag!

Jag personligen blir galen i bilen när mobilen åker runt överallt, och speciellt nu när du inte får sitta och fingra på mobilen medans du kör. Så med denna praktiska mobilhållare* till bilen kommer du ha full koll på både vägen och mobilen under resan.

Älskar roliga och enkla spel! Denna Qiuz nödig* kan nog få fart på vilken fest eller middag som helst. 

Denna burköppnare* kanske ser jätte tråkig ut och kanske känns lite konstigt att ge den, men jag lovar att alla kommer ha användning för den någon gång.

Du behöver inte vara mästare i köket för att lyckas. Med detta våffeljärn* eller donutmaker* kommer du bli grym till varje måltid som bjuds.

Alla kan inte kunna allt, men med denna bok “Bli Säker!“* så kommer troligen mottagaren bli väldigt kunnig inom IT säkerhet och det är något som alla bör vara kunniga inom i dagens samhälle.

Svårt att hålla koll på glaset när det är fler i sällskapet? Med Glasmarkörer Party People kommer alla hålla hårt i sina glas och diskmaskinen kanske får vila lite under nästa tillställning.

Oavsett om mottagaren reser mycket eller inte så kan denna världskarta* vara trevlig att ha på väggen. För vem älskar inte att skrapa på saker.

Sedan tittar vi på julklappar i prisklassen mellan 200 – 500SEK.

Oavsett om du är kvinna eller man så behövs det ibland lite verktyg. Och istället för att ha en stor verktygslåda stående hemma i något skåp så är denna hammare* en lösning.

Jag tror inte du behöver vara en väldigt aktiv person för att kunna leka med en actionkamera*. Mottagaren kommer garanterat hitta på något roligt med den.

Även i hemmet behövs en smart förvaring till dagens alla tekniska produkter. Detta ställ* passar plattor, fjärrkontrollen och självklart mobilen.

En “Wake-up light“* är absolut något jag skulle uppskatta idag! Avskyr att vakna till att någon tänder i taket men jag tror minsann att jag behöver lite ljus för att ens få upp ögonen på morgonen nu.

För att få mer plats i kyl eller frys så skulle en vakuumförpackare* sitta fint. Kanske är det de perfekta tillvägagångssättet när du skall marinera nästa gång.

Istället för den där vinflaskan så kanske detta swedish tonic set* kunde vara trevligt att ge bort. Stilrent så att det fungerar i dom flesta hem.

En doftsprider och luftfuktare låter inte så upphetsande att ge bort, men jag personligen skulle tycka om den. Det är en sådan där sak du själv inte tänker på att skaffa.


Jag hoppas att ni hittade något som passar. Tänk även på att det är tanken som räknas. Och kör ni julklappsspelet är det faktiskt bara på skoj.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.