Daretobeyou´s Julkalender 2017

Julkalendern 2017

Med stormsteg tar vi oss mot årets kanske roligaste tid. Det är lika roliga oavsett ålder. Självklart pratar jag om årets julkalender!

Vet ni vad? Nu är det inte många dagar kvar innan alla får börja öppna ens julkalendrar. Och självklart kommer jag ha en här på bloggen för er. Det känns så naturligt att ge något tillbaka till er och då förra årets kalender blev så uppskattad känner jag att jag absolut inte kan låta er vara utan en i år. I och med det kanske bloggen kommer vara lite tyst på vanliga inlägg under tiden, men det är bara för att jag vill lägga ner all min bloggtid på att testa, utvärdera och genomföra alla luckor så bra som möjligt.

Årets adventskalender kommer starta på nu fredag den 1 december och hålla er sällskap fram till julafton. Varje dag kommer en ny lucka med nya spännande produkter. Ni kommer hitta produkter från bla Maria Nila, Hexter & Baines, Kiss, Atache, Isadora, M Picaut, Murad, Jelly Belly och många fler härliga produkter. Jag hoppas verkligen att ni är med mig även i år och att ni tycker mina vinster är uppskattade.

You Might Also Like

One Comment

  1. Crax

    Tjoho vad spännande! Tusen tack för att du ordnar en kalender!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.