Julafton är kommen!

Julafton är här och vågar man hoppas på att marken är vit detta dygn? Julmusik i bakgrunden förbereder jag mig inför Kalle Anka och ett stort julbord.

Så var julafton här och förhoppningsvis sitter ni hemma och myser. Hos oss kommer julafton att firas med massa mat, musik och spel. Jag vill egentligen bara önska er en riktigt god jul.

Kommer att ta lite julledigt från bloggen i några dagar och passa på att njuta lite. Efter julhelgen (kanske redan i mellandagarna) är jag tillbaka och tar oss an det nya året. Dock kommer jag nog inte klara av att ta helt ledigt från sociala medier, så ni kommer mycket troligt hitta mig på Instagram under dessa dagar. 

Jag önskar er som sagt en riktigt God Jul och hoppas att ni kommer ha det riktigt trevligt under dessa dagar. 

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.