Juicy Couture Viva La Juicy - Soirée
Skönhet & Mode

Juicy Couture Viva La Juicy – Soirée

Lyx och kaxighet i en lekfull och glamourös flaska står nu på min hylla och förgyller dagarna då jag känner mig så där grå och nedstämd. Viva La Juicy – Soirée tar fram kvinnan med lite extra lyx i dig!

Vi fortsätter med lite dofter ( i måndags skrev jag om The Body Shop Japanese Cherry Blossom Strawberry Kiss) i rosa toner. Juicy Couture Viva La Juicy – Soirée fick jag klämma och lukta på redan för några veckor sedan när jag besökte Daisy Beauty Expo men det är först nu jag känner att jag arbetat in doften och kan skriva om den.

Juicy Couture Viva La Juicy - Soirée

Viva La Juicy – Soirée är som sagt den senaste doften i Viva La Juicy kollektionen. En lyxig doft med både glamour och kaxighet. Utan att bli för ungdomlig eller söt tycker jag denna flaska står för just lyx och lite kaxighet. Jag fastnade för den fruktiga doften men med en lite kraftigare bas som träder fram istället för att bli sliskig och barnslig. Den är allt annat än barnslig. Den är söt utan att bli för sliskig, fruktig men ingen fruktsallad och så där varm i doften att du blir bekväm med den.

Juicy Couture Viva La Juicy - Soirée

Att flaskan är sjukt snygg med det frostiga glaset och färgstarka stänken gör inte denna parfym mindre lyxig. Rosetten finns på plats utan att ta allt för stor fokus från själva flaskan. Hela upplägget känns väldigt kvinnligt.

Toppnot
Rosa kiwi, mandarin och svartvinbär

Hjärtnot
Indian Sambac, Jasmine Petals de Grasse och näckros

Basnot
Mysk, ambra och trä

Viva La Juicy – Soirée lanseras den 1 mars och finns i tre olika storlekar. (495SEK / 30ml, 650SEK / 50ml & 900SEK /100ml)

Juicy Couture Viva La Juicy - Soirée

Detta inlägg innehåller delvis pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.