Jotex – Spring Personalities

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Ut med julen och in med våren. Jotex Spring Personalities, vem är jag? Är det Sophistic spirit eller Modern chich som tar över mitt sovrum?

Det kanske är lite svårt att tänka på vårnyheter nu när vi knappt tagit oss in i januari. Men ser du, på söndag skall julen ut och jag längtar så otroligt mycket till att få sätta upp nya gardiner, lägga fram en snygg duk och ta fram alla blommor från gömmorna. Även då vi bor stort så har vi en tendens att inte hitta platsen för både blommor och juldekorationer så blommorna göms undan medans vi firar jul. Men nu vill jag ha fram dom!

Det rum som inte byter till jultema är vårt sovrum. Där skall det alltid vara mörkt och dystert. Mörkt står jag för, dyster är andras ord för sovrummet. Men vi behöver verkligen fräscha upp rummet och göra det enhetligt. Jag vill ha mörka färger men samtidigt mysigt och som sagt enhetligt. Nu är det bara en himla röra tycker jag. Så när jag fick nys om Jotex vårnyheter började min hjärna gå bananas. Så mycket snyggt och jag kan verkligen inte bestämma mig för om jag är Sophistic spirit eller Modern chich. Vad säger du?

Jag vill verkligen byta ut den vi har i dag till denna [Sänggavel*]. Till svart säng vill jag matcha med grå textil. [Överkast*] i mjuksammet matchar valet av sänggavel. Ovanpå överkastet vill jag lägga snygga kuddar som [Wrinkel*] och [Janet*] som bryter av med andra mönster. [Filippa*] i mjukt lin får agera påslakanset.

Ovanför sängen matchar vi med [sammetslampa*] i samma grå nyans. Bredvid sängen ställer vi på varsin sida ett snyggt och stilrent [sängbord*] i guld och marmor. För att få lite bättre belysning i rummet så ställer vi en varsin [bordslampa*] på sängborden. Där jag följer temat sammet.

Ut med gamla slitna Malmen och in med snyggt [retro skåp*] där vi kan få upp tv och några aloe vera blommor. Här kommer vi även förvara handdukar till duschrummet så vi slipper springa ner varje morgon och hämta en ny i tvättstugan. Aloe vera blomman vill jag ställa i denna snygga [kruka*] som matchar flera möbler i rummet. Intill skåpet vill jag ställa denna urhäftiga [fåtölj*] som bryter av med sin röda sammet. Det hela avslutar vi med ett par [gardiner*] som släpper in ljus på dagen men är ändå väldigt diskreta.


Sugen på att shoppaloss lite bland Jotex vårnyheter så kan du använda koden: SS19NEWS och du får då 20% rabatt!

Giltig: 7-20 januari
Villkor: Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter. Endast en gång per kund. T.o.m. 2019-01-20.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.