Isadora Jelly Pop Nail Gloss
Skönhet & Mode

Isadora Jelly Pop Nail Gloss

Isadora Jelly Pop Nail Gloss

Ta naglarna till en annan nivå med Isadora Jelly Pop Nail Gloss! Rena rama godispåsen har hittat till butikshyllan.

Älskar du jelly beans lika mycket som jag! Då kommer du älska dessa glossiga lack från Isadora. Jelly Pop Nail Gloss är en lekfull kollektion med nyanser och färger som får oss att sukta efter sötsaker: Jelly Bean, Lollipop och Wine Gum är några av de underbara namnen. Jelly Pop är fem semitransparenta lack med supergloss.

Isadora Jelly Pop Nail Gloss

| 651 Silver Sparkle | 685 White China | 883 Ice Pop | 884 Wine Gum | 881 Lollipop | 880 Jelly Bean | 882 Pink Syrup |

Med White China och Silver Sparkles går det att skapa andra dimensioner på dessa lack. Jag personligen tycker dessa är riktigt häftiga och har svårt att välja vilken färg eller effekt jag vill ha när jag skall måla naglarna.

Isadora Jelly Pop Nail Gloss

Som jag skrev ovan så kan du använda dessa lack på tre olika sätt. Antingen Jelly Pop Nail Gloss ensam för att få en glossig lollipop-effekt, eller använd med White China och få en härlig neonfärg med gloss-effekt och som sista förslag kan du använd med en Silver Sparkles och få en metallisk akvarell-effekt. När jag valt en färg så blir det ett lager bottenlack, ett lager av antingen vit eller silver grund och avslutar med två lager jelly pop. Väljer jag att köra utan effekt så blir det ett topp lack ovanpå istället.

Isadora Jelly Pop Nail Gloss

Detta är en riktigt cool kollektion och jag ser fram emot många färgglada lackningar. Isadora har en tävling där du kan vinna hela denna kollektion. Gå in här och läs hur just du kan vinna! På samma sida hittar du även en hel del inspiration på hur du kan använda dessa lack på olika sätt.

Isadora Jelly Pop Nail Gloss

Du hittar redan dessa lack i butik nu och kostar 79 kr/ st. Vilken kommer bli din favorit tror du? Jag håller tummarna för att det kommer fler nyanser, kanske något grönt, blått eller gult?

PR & Policy 2016

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.