Skönhet & Mode

Jane Iredale – Beautyprep Face Toner

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Ibland hittar man produkterna som har det där lilla extra. Jane Iredale – Beautyprep Face Toner är helt klart en av dessa produkter!

Tanken var att jag skulle hålla lite på detta inlägg, men det gick inte helt enkelt! När jag fick hem Jane Iredale – Beautyprep Face Toner (355SEK) så visste jag att jag inom väldigt snar framtid skulle öppna förpackningen och börja testa då min vanliga toner var på gränsen till slut. Men jag trodde faktiskt inte det skulle gå så fort.

För när jag öppnade kartongen där denna skapelse låg i vart jag extra nyfiken då locket inte såg riktigt ut som dom andra jag har. Öppnade upp locket snabbt och hittade guds gåva till beauty nörden! Varför har inte fler varumärken denna förpackning till deras rengöring, toners ja alla produkter som kräver att man applicerar formulan på än pads.

Jane Iredale - Beautyprep Face Toner

Men vad är då egentligen Beautyprep Face Toner kanske du undrar för du kommer troligen inte köpa den bara för förpackningen utan att veta vad det ens är. Jo men ser du, detta ärn ett fuktbevarande och uppfräschande ansiktsvatten som du använder efter att du rengjort ansiktet men innan du börjar applicera alla serum, oljor och krämer. Beautyprep Face Toner innehåller pH-balanserande citrongräs, äpple, päron, morot samt kokosvatten, låter som en väldigt trevlig smoothie. Genom att ha liposomer från växtriket så skall den hjälpa till att minimera porer, plus på den!

Du kanske undrar varför du skall använda ett ansiktsvatten eller toner som det nu heter. Tro mig, du är inte alls dum eller tappad bakom ett träd om du inte vet vad detta är för någon produkt och vad den egentligen gör. Jag visste inte heller det innan mitt intresse för hudvård blev lite djupare än tidigare. Tillbaka till vad ansiktsvatten / toner gör för ditt ansikte. Jo denna produkt avlägsnar rester från din makeup, det som inte riktigt ville försvinna när du rengjorde huden precis innan. Och den ser till att förbereda huden för mjukgörare (essence, serum, oljor och krämer) och makeup. Visst låter det bra, och nej jag tycker faktiskt inte att denna produkt är onödig i ens hudvårdsrutin. Jag märker så otroligt stor skillnad när jag inte använder en toner eller inte. Se det på så sätt att du får ut mer av produkterna du använder efter då huden kan ta emot allt mycket bättre. 

Jane Iredale - Beautyprep Face Toner

Innehåller 100% ingredienser från växtriket, 5.17% av de totala ingredienserna är certifierade av Ecocert Greenlife i enlighet med Ecocerts standard. Läs mer på http://cosmetics.ecocert.com .

Jane Iredale hittar du bla på Kicks*, Lyko* och Åhlens*.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise 9 oktober 2018 at 20:02

    Ohhh den blir man ju sugen på att testa.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.