Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Jakten på den perfekta “nail art” pennan

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Under en längre tid har jag försökt att hitta den där perfekta nail art pennan / penseln. Jakten fick tom följa med mig till London där jag hittade en av dagens produkter. Men hur svårt skall det vara egentligen…

Jag har hittat tre helt olika produkter som jag försökt att hantera på lika sätt för att få fram vilken som uppfyller mina krav för den perfekta hjälpen till snygg nail art. Denna gång är det tre produkter med både penna och pensel. Valde att visa dom svarta för att lätt kunna jämföra färgen.

Dom tre produkter jag valt att testa är:

Andrea Fulerton – Nail art pen (inköpt på Sephora)

Depend – Art liner (Finns att köpa på alla butiker som säljer Depend)

P.S. Love Nail art pen (Inköpt på Primark London)

nail art-1

För att ni även skall få se hur det kan se ut när man försöker måla ett helt vanligt streck (4cm) så tog jag fram ett vanligt vit papper och testade alla pennor / penslar.

Jag började med Andrea Fulerton – Nail Art Pen som är en penna. Vi första anblick ser den ut som vilken penna som helst. Man måste “pumpa” som en spritpenna för att få ut/ner färgen till spetsen. Här är risken att man trycker till för hårt efter 15ggr att det kommer ut världens splash. En liten sådan splash  hände över på strecket. Jag fick då dra ut färgen lite snyggt innan jag fortsatte att pumpa ut färg.

Nästa test blev Depend – Art Liner. Här är den en lång pensel, något jag egentligen inte förstår. Varför måste stråna vara så överdrivet långa. Det blir väldigt svårt att få till en snygg tunn linje utan att penseln delar sig. För att få en jämn nyans på hela strecket krävdes det att jag doppade penseln några gånger i flaskan. Och där är då risken att färgen snabbt förflyttar sig ner till spetsen och sedan i en pöl på nageln (pappret i detta fall).

Vidare testar vi P.S. Love – Nail Art Pen. Först ut är pennan. Det är som stiftpenna, man trycker försiktigt ut färgen genom stiftet och målar. Inga konstigheter alls om man nu inte trycker för häftigt och färgen sprutar ut. På med korken för pennan och sedan vrider man av hela kroken för att få fram penseln. Den är något kortare än Depend´s pensel men även tjockare. På så sätt känns penseln lite stadigare, och det är enklare att måla en jämn linje.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag låtar faktiskt P.S. Love bli en vinnare i detta test. Både pennan och penseln blev en favorit. Tur nog så är det även det märket som jag har flest färger av just nu. Jag köpte två förpackningar med tre olika färger i varje när jag var i London förra året. Varje förpackning kostade 2£ så det var ett klipp. Nu ska jag bara lära mig att få till snygga mönster på alla fingrar, kan vara väldigt svårt att få till det snyggt om man gör det själv.

Har ni några favoriter när det kommer till nail art?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.