Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Jag hittade dom perfekta pumpsen!

Pumps2

Strumporna börjar sakta men säkert på att åka av och lättare skor kommer fram. För ett tag sedan berättade jag att jag var ute efter dom där perfekta klackarna. Jag tror faktiskt att jag hitta dom nu. Dom här skorna är extra breda, inte så hög klack och svarta. Dom tre krav jag hade om jag inte minns helt fel.

Pumps1

Det som är skönt med lite kraftigare klack är att man på något sätt inte blir lika trött i fötterna även då man har lite mer tyngd att bära på. Och hur skönt är det inte att äntligen hitta ett par skor som är lite bredare redan från början. Mina tår brukar se ut som jag lindat in dom i silvertejp under en tid efter ha burit lite för trånga skor.

Pumps3

Din sko har iallafall den sko jag letat efter. En hel kollektion / märke som har xtra breda skor. “Soft line”. Jag fick faktiskt gå ner en storlek med dessa. Så jag hoppas inte att dom töjer sig för mycket med tiden. Även om jag inte gått speciellt mycket med dom ännu så är jag otroligt glad över dom. Nu är det bara lite färg på fötterna som saknas, ni får ursäkta mina spökliknade fötter på fotona.

Pumps4

Jag är väldigt sugen på att köpa ballerina från samma serie. Kan vara skönt att varva med ett par låga skor ibland. Det fanns inte så jätte många olika modeller i denna kollektion men jag tror nog att det finns ett par för alla. Alla är dock i svarta så inget färgglatt ännu. Vi håller självklart tummarna för att Soft Line blir större så att våra fötter får skor som dom förtjänar.

//annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.