Jag har bestämt mig!

Tyck vad du vill, I don´t care! Jo det gör jag faktiskt, på rätt sätt. För nu har jag nämligen bestämt mig och jag hoppas du stöttar mig!

Jag har bestämt mig nu! Detta kommer inte längre vara en renodlad skönhetsblogg utan en livsstilsblogg. Jag vill så mycket mer än bara visa er skönhet hela tiden. Misstolka mig inte för jag älskar skönhet och kommer visa er just det flera gånger i veckan förmodligen. Men jag vill få in så mycket annat. Och eftersom detta är min blogg så får jag bestämma vad jag vill göra.

För ca ett år sedan började jag smått försöka avvänja bloggen och er med att inte vara en renodlad skönhetsblogg och ni märkte säkert av det (vet inte hur regelbundna ni är här tyvärr). Dock vågade jag inte riktigt ta mig hela steget ut och skriva om precis allt jag ville. Men nu tänker jag inte hymla längre med att jag inte är en renodlad skönhetsblogg. Att vara livsstilsbloggare har fått sån negativ klang att många inte vågar säga att dom är det längre, men det skiter jag i. För jag vill skriva om sådant jag tycker är roligt och det är så mycket mer än skönhet som brinner i mitt liv.

Självklart hoppas jag med hela mitt hjärta att ni stannar kvar hos mig även då det kommer dyka upp lite nytt i bloggen. Är det något som är helt galet enligt er mening så hojta till. Kommer som sagt inte sluta med skönhet så det är inte så att ni kommer se mindre av det utan så att ni kommer förmodligen få lika mycket skönhet fortfarande men att jag kommer blanda in andra inslag också. 

Så vad är det ni kommer se mer av? Jo då jag brinner för mode, design, grönska, mat, dryck, resor ja ni hör. Ni kommer få mer av min vardag helt enkelt då den består av så mycket mer än bara skönhet. 

Eftersom bloggen heter Dare to be you (våga vara dig själv) så vad vore jag om jag inte levde upp till namnet. Så nu är det officiellt. Ni renodlade skönhetsbloggare får hata mig om ni vill, I don´t care! Det är mitt liv, min blogg och jag gör precis vad jag vill här.

Ni kommer märka av lite förändringar på bloggen inom snar framtid, inte bara i inläggen utan även en ny design där ni lätt kan se vad det jag faktiskt skriver om. 

You Might Also Like

7 Comments

 1. Karinsbeautyroom

  Klart du ska skriva om det du gillar! Mig blir du inte av med 🙂

  1. Annica

   ? Så skönt att höra! ?

 2. Jeanette

  Ser fram mot din nya inriktning! Du har valt ett perfekt namn för att dela med dig av (allt) det du ‘brinner’ för =)
  Samt att du är så duktig på att skriva och fota, det kommer bli kanon!
  Kram

  1. Annica

   Tack för dina värmande ord! Kram

 3. Jennie

  Håller med, bättre ha en blandning. just bara läsa om skönhet tycker jag är lite för enformigt!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.