Ja ibland blir det inte riktigt som en tänkt sig…

Ja ibland blir det inte riktigt som en tänkt sig...

Ibland blir det inte riktigt som en tänkt sig, och ibland måste en inse att kroppen tar över.

Min tanke denna vecka var att skriva en massa trevliga inlägg innan jag far på torsdag. Där emellan skulle jag även hinna med pakethämtning, packning, plugga och ett trevligt event. Men det kom något emellan och ändrade dom flesta planerarna. Kan väl kanske säga att psykiska ohälsa kom emellan, inte för min del även om jag drabbas.

Jag har berättat om paniksyndrom tidigare här på bloggen, hur det påverkat mitt liv som närstående. När en tror att saker och ting börjar ordna upp sig och faktiskt går mot rätt håll så kommer det en käftsmäll och vi är tillbaka på ruta 1. Dock är vi mer kloka denna gång, hoppas jag.

Vet egentligen inte vad jag vill säga med detta inlägg mer än att det kanske blir tyst här några dagar, familj och hälsa går före så mycket annat just nu. Så se till att ta hand om er och ta alla signaler från kroppen på allvar, innan det är försent.

Kommer jag iväg till Brighton så hör ni garanterat något från mig, annars tar jag paus denna vecka ut.

You Might Also Like

2 Comments

 1. retroswede

  Massor av kärlek och styrka till er båda. Jag vet att det inte är mycket att komma med men eftersom jag vet vilket helvete detta är så vill jag i alla fall skicka massor av värme och styrka.
  Ta hand om varandra på det sätt som ni finner bäst!
  /Jeanette (gogreenmakeup.se)

  1. Annica

   Tack Jeanette! Det värmer verkligen. ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.