Maybelline The Blushed Nudes
Skönhet & Mode

It´s time for Nudes to go Blushed..

Nude goes romantic. Med 12 skuggor kommer du kunna skapa 13 olika looker. Duos, trios och quads hjälper dig på vägen.

Efter succén med The Nudes paletten så släpper nu Maybelline en The Blushed Nudes palett, faktiskt under denna vecka! Maybelline sa själva på Daisy Beauty expo att dom aldrig tidigare har lyckats göra en så populär palett som The Nudes, det är också därför man har valt att göra en uppföljare.

Maybelline The Blushed Nudes

Under DB Expo Maybelline höll , ihop med L´Oréal och Garnier, mässans första föreläsning och självklart satt jag bänkad där för att höra om alla nyheter. Ett jubel hördes genom salen när denna lilla palett kom på tal. Så vacker! Maybelline var även en av alla utställare och i deras monter kunde man sedan bekanta sig med vårens nyheter på den svenska marknaden.

Maybelline The Blushed Nudes

The Blushed Nudes innehåller tolv olika skuggor varav en är matt och resten är skimriga. Den är framtagen av Maybellines internationella makeupartist Yadim, som ville skapa en romantisk palett som samtidigt kunde vara vågad. Genom dessa 12 skuggor skall du kunna skapa 13 olika looker. Yadim har skapat duos, trios och quads med dessa skuggor. Och självklart får ni hjälp med vilka dessa är om ni vänder upp och ner på paletten.

Jag tycker att skuggorna är krämiga och lätta att arbeta med. Kan ha en liten tendes att bli något för smuliga men det åtgärdas lätt genom att daska av penseln lite extra innan amn applicerar skuggan. Jag gillar kombon av färgerna som ger möjligheten till att skapa många olika looker både till vardag och fest. Du har allt från rosa till guld

Maybelline The Blushed Nudes

Paletten lanseras som sagt nu under vecka 5 och kostar 169 SEK.

PR & Policy
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.