It´s my birthday!

It´s my birthday!

Hipp hipp hurra, It´s my birthday to day!

Så fort dagarna går! Idag är det min födelsedag. Japp i dag blir jag klokare och något äldre i själen. Under hela 38år har jag samlat kunskap och lärdom, haft sjukt kul visa stunder i livet och försöker njuta av allt hela tiden. Självklart har det varit väldigt svåra stunder i livet men jag försöker inte att se på dom just nu. Än så länge har jag ingen 40års kris men den kanske kommer.

Dagen kommer spenderas hemma då jag fått ledigt från jobbet. YAY!
Det skall städas och plockas, byggas tält, sättas ihop pingisbord, handlas och kanske tvätta lite. Imorgon kommer det gäster, både för att fira midsommar och några för att stanna över helgen. Så jag kommer troligen inte fira min dag med något speciellt även om jag önskat det. Kanske tar jag sambon under armen och går ut och äter något gott ikväll. Men som sagt, idag tänkte jag ta lite ledigt från bloggen för att hinna med allt det där som skall fixas.

Imorgon är det som sagt midsommarafton och då skall det ätas sill och spelas kubb. Jordgubbstårta kommer vi inta till kaffet, så jag får låtsas att det är min födelsedagstårta.

Brukar ni fira er födelsedag på något speciellt sätt?

Kanske skall passa på att önska er en riktigt trevlig midsommar om vi inte höres innan. Eller nä, jag skall nog försöka hålla mig i från bloggen under denna helg och njuta av att umgås med vänner. Kanske hittar ni mig på Instagram och Instastories, har ju rätt svårt att hålla mig borta från sociala medier.

Så till er alla mina kära läsare, jag önskar er en riktigt trevlig midsommar så hörs vi på måndag igen. Puss på er!

You Might Also Like

4 Comments

 1. Karin B

  Grattis! Min man fyller också år idag.

  1. Annica

   Tackar så mycket! Gratta din man riktigt ordentligt, det är en bra dag att fylla år på. ?

 2. Madeleine Jonasson

  Grattis! Hoppas du har en underbar dag! Och Glad Midsommar <3

  1. Annica

   Tusen tack och desamma Madeleine! ?

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.