It´s all about me! Or is it?

Kommer ihåg min 18 års dag som om det vore igår. Det känns som livet ibland går lite snabbare än klockan, skall vi pausa den ett tag?

Är du vaken redan? Kanske ligger du kvar i sängen och drar dig. Eller var det så att du inte vaknade hemma och är nu på väg hem, i samma kläder som i går? *skrattar* Nej det är inte meningen att vara elak, bara kul att höra vad ni hade för er igår. Jag vart hemma, med familjen och några vänner. Vi tog det soft skulle vi kunna säga. Alla lever idag.

Idag är det ju en liten speciell dag, iallafall för mig. När jag vaknade i morse så var jag inte längre 39 utan har gått över till 40! Alltså 40, hör ni hur det låter!! Kommer fortfarande ihåg min 18 års dag som om det vore igår. Ja fast, vad är annorlunda idag mot igår förutom siffran på min ålder. Det är ju inte så att jag vaknade upp och var helt gråhårig (något jag redan varit i ca 15år) eller att kroppen är vig och stel som ett kylskåp. Nej jag tror att vi blir det vi gör det till och jag kommer inte göra något speciellt bara för att jag nu inte längre kan kalla mig ung vuxen. Kanske blir det lite starka anti rynk krämer i samlingen.

Denna dag kommer att spenderas hemma, kanske blir det en middag på stan. Jag tänkte faktiskt vara så jäkla tråkig att jag skall fortsätta mitt projekt rensa kontoret. Har kommit en bra bit på vägen men det är en hel del kvar. Vart tusen slänger man gammalt smink, krämer, nagellack och hårprodukter?

You Might Also Like

4 Comments

 1. Karinsbeautyroom

  Jättegrattis på din dag!

  Bor man i Stockholm så kan man lämna in gammalt smink och säkert det övriga sakerna också på utvalda Kicksbutiker. Nagellack har jag lämnat in som farligt avfall på återvinningscentralen.

  1. Annica

   Tack så jätte mycket! 🙂
   Jag skall kolla med dom Kicks butikerna som jag har närmst ifall dom tar in, vet att inte alla gör det tyvärr. Återvinningscentralen har jag typ klippkort hos så då tar jag med mig nagellacken dit nästa gång.

 2. Louise

  Stort Grattis ? hoppas du får en härlig dag vad du en än hittar på. Ät massa god tårta ?

  1. Annica

   Tackar! 🙂
   Ja tårta blir det allt, det har jag bestämt mig för hahaha

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.