Isadora Twisted up Matt Lips
Skönhet & Mode

Isadora Twist up Matt Lips – Bare’n Beautiful

Läpparna står i fokus under kärleksveckan och idag kommer det en favorit till bloggen. En ny sådan som inte alls funnits på butikshyllan speciellt länge.

Det var inte många dagar sedan jag berättade om att Isadora släppt sin vår kollektion Riviera. Idag tänkte jag berätta om en av produkterna från denna kollektion som snabbt blivit en favorit.

Isadora Twisted up Matt Lips

Isadora följer trenden med matta ljusa färger till läpparna. Det går från ros till nude och ajg tror det finns en färg åt alla. Denna vår kommer färgerna Vintage Pink, Nude Rose, Bohemian och Bare’n Beautiful. Visst är det härliga namn! Den jag vill slå lite extra för är Bare’n Beautiful.

Isadora Twisted up Matt Lips

Igår berättade jag om Lord and Berry – Matt Crayon Lipstick som jag verkligen gillar. Detta stift är en något ljusare nyans och jag gillar den lika mycket. En färg som funkar både till vardags och till fest utan att bli verken för mycket eller lite.

Isadora Twisted up Matt Lips

Det är läppfrossa hos mig nu kan man säga. Blir mer och mer intresserad av olika produkter och märken att applicera på läpparna. Så enkelt att få lite vardagslyx!

Nu ska vi se om jag kan ta och få till det med någon av dom andra färgerna som kom i denna kollektion.

Twist up Matt Lips är verkligen mjuk och lätt att applicera. Jag vet inte varför men av någon anledning är det enklare att applicera denna modell än ett vanligt läppstift. Inbillar jag mig det kanske bara?

Även om det “bara” kom fyra olika färger till denna kollektion så har Isadora totalt 11 färger i Twist up modellen. Så jag kommer troligen äga några fler innan nästa kollektion.

Isadora Twisted up Matt Lips

Har du testat något av produkterna från Riviera kollektionen?

TIPS från Isadora – Så fixar du läppstiftet:

♦ Börja med att grunda dina läppar med lite concealer eller foundation, pudra läpparna efteråt. Detta kommer neutraliserar din egna läppfärg och läppstiftets riktiga färg kommer komma fram bättre.
♦ Med en läppenna skissar du först ut läpparnas kontur, då kan du även justera din läppform. Fyll sedan i hela läppen med läppennan.
♦ Applicera ditt ‘Matt Twist-Up Lipstick’ i den färg du känner passar ditt humör för dagen!
♦ Voilá, nu har du kyssäkta läppar som kommer att hålla hela dagen…och kvällen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.