Isadora Twist up Lip Balm

Isadora Twist up Lip Balm

Solen tar mer än man tror och det är dom där små områdena som är lätt att glömma bort när man försöker skydda sig. Med Isadora Twist up Lip Balm kan du ge ett lätt skydd åt läpparna.

Vi fortsätter med mera produkter från Isadora. Dom flesta av er är otroligt duktiga på att smörja in och vårda kroppen med spf när ni visar er ute med eller utan sol. Men skyddar ni läpparna på samma sätt? Lagom till första värmen släppte Isadora Twist up Lip Balm med spf 15.

Just spf 15 kanske inte är så hög solskyddsfaktor för ett sånt känsligt och utsatt område men det är bättre än ingenting faktiskt. IsaDora Twist up Lip Balm skyddar och vårdar dina läppar med näringsrika, naturliga oljor och även SPF15. Då denna produkt skall ha så många fler funktioner än bara vara ett spf lip balm så kommer jag absolut att använda detta även då jag visar mig utomhus. Alla behöver ge sina läppar lite omvårdnad.

Isadora Twist up Lip Balm

50 % av formulan består faktiskt av naturliga oljor, bara det är ett litet pluspoäng tycker jag. Det vårdande läppbalsamet och utan att bli överdrivet så ligger hallondoften där. Jag personligen är fast för twist-up modellen och gillar verkligen detta lip balm. Priset 129SEK kan dock kännas lite saftigt då det finns väldigt många andra märken ute i handeln att välja på.

Text lånad direkt ifrån Isadora:
Granatäpple-extrakt – kraftfull anti-oxidant som neutraliserar de skador som uppstår av fria radikaler
Goji-extrakt – C-vitamin, anti-oxidant, skyddar huden mot fria radikaler och för tidigt åldrande
Ricin-olja
– återfuktande, närande

Propolis-extrakt – reparerande, anti-inflammatoriskt, anti-aging
Extrakt från kaktusblomman – anti-oxidant och återfuktande, skyddar huden mot fria radikaler och för tidigt åldrande
Solros-olja – mjukgörande, innehåller Omega 6
Rapsfrö-olja – mjukgörande, anti-oxidant
Kameliafrö-olja (Gold of pleasure) – rik på

Omega 3 och 6, mjukgörande, förebygger för tidigt åldrande,
förbättrar hudens elasticitet och smidighet
Olja från persikokärna – mjukgörande
Jojobaolja
– fuktbevarande, mjukgörande

SPF 15 – Sun Protecting Factor – solskyddsfaktor

Jag vet inte om det var detta stift som hjälpt mina läppar under helgen. Men klanten vurpa lite och spräckte läpp och fick svullen näsa. Direkt när chocken släppt så började jag faktiskt smörja in läpparna med IsaDora Twist up Lip Balm för att hålla dom mjuka och återfuktade hela tiden. Okej att detta fall var en billig botox för överläppen men min plan var att få ner svullnaden så fort som möjligt, och jag lyckades faktiskt otroligt bra. Förvånansvärt bra måste jag nog säga. Bara två, tre dagar senare så såg läppen rätt normal ut och man ser inte att jag legat med ansiktet ner mot marken. Som sagt jag vet inte om det är denna produkt som gjort jobbet, men den har säkert hjälpt till.

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.