isadora tropical paradise
Skönhet & Mode

Isadora Tropical Paradise – Ögon

Amazonas tropiska färger tar över i sommar hos Isadora. Starka färgglada läppar, tropiska färger på ögonen och läckra frukter på naglarna. Isadora is the Tropical Paradise!

Vi går mer och mer bort från ljusa läppar och nude färgade naglar. Nu sätter vi färg på tillvaron och låter Amazonas ta över fruktskålen med magiska produkter, Isadora Tropical Paradise. Sommaren tar nästan alltid med sig underbara starka färger som vi kan pryda ansikte och naglar med.

Isadora Tropical Paradise - Ögon

Först ut bland Isadoras alla nyheter från kollektionen Tropcial Paradise tänkte jag att vi skulle fokusera på ögonen. Eyeshadow Quarter 139SEK kommer med en ny upplaga, 07 Tropical Garden. Fyra färger som du kan använda både till vardags och fest. Det är bara fantasin som kan sätta stopp för hur du blandar dom olika färgerna. Dessa skall sitta över 12 timmar, vore väldigt bra om så var fallet. Kanon rent ut sagt! Självklart kommer detta att testas.

isadora tropical paradise

Jag gillar verkligen alla fyra färger, antingen tillsammans eller sepratat. Dom två bruna nyanserna passar perfekt till vardags när man vill ha en lite mer diskret makeup och sedan mot kvällen så går du loss med grönt och blått. Så snyggt!

isadora tropical paradise

Vi går vidare med två nya färger av Perfect Contour kajal Waterproof 89SEK. Tropical Blue och Tropical Green är två kajalpennor som glider på som smör. Härligt glittriga färger som kan få vem som helst att se sommarfräsch ut. Riktigt krämiga och ordentligt med pigment, ja dom är vattenfasta också om det inte redan framgått. Med eller utan andra produkter tror jag att du kan få till riktigt snygga ögon med dessa. Båda är vattenfasta och sitter som sagt riktigt bra. Dock tycker jag att den blå sitter aningen bättre.

isadora tropical paradise

Sista produkten ut för ögonen är Build-up Mascara Extra Volume 139SEK i ocean blue. Denna produkt kommer jag själv inte att testa även då jag absolut inte har något emot blå fransar. Men jag överlåter detta testande till min mamma, som är en erfaren användare av blå mascara. Hon använder aldrig någon annan färg än blått på fransarna, något hon gjort så länge jag kan minnas faktiskt. Hon har dock väldigt svårt att hitta en bra blå mascara som inte trillar av men framför allt håller den där kobolt blåa nyansen.

isadora tropical paradise

Efter att endast testat produkten några gånger är hon tyvärr lite tveksam till den. Det behövs många lager för att få upp en ordentligt färg. Med en vit primer under kan den nog bli något kraftigare. På höger öga kan ni se den mascara hon använder dagligen (Isadora Precision Mascara Flashy Blue) som ger henne en skarp kobolt blå färg.

isadora tropical paradise

Du hittar alla produkter ute i butik redan nu!

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Isadora Tropical Paradise Lips and Nails • Daretobeyou.se 23 maj 2016 at 11:43

    […] dom faktiskt lovat skall komma denna vecka. Som jag berättade i förra inlägget om kollektionen Tropical Paradise Eyes så släpptes denna kollektion i slutet på april. Produkterna har härliga tropiska färger och […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.