Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

Kan vi bestämma oss för att sommaren är här nu! Även om inte solen visar sig så får vi lite hjälp av Isadora Tropical Paradise Lips and Nails det är bara några av produkterna från hela kollektionen. Helt underbara färger som får mig att längta till sommaren.

Med ett kort uppehåll så kör vi igång med Isadora Tropical Paradise Lips and Nails. Magiska färger som verkligen får mig att längta efter sommaren, som dom faktiskt lovat skall komma denna vecka. Som jag berättade i förra inlägget om kollektionen Tropical Paradise Eyes så släpptes denna kollektion i slutet på april. Produkterna har härliga tropiska färger och namn som får en att längta till färggranna drinkar och smarriga fruktfat.

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

I dag sätter vi fokus på läppar och naglar. Två ställen där jag verkligen gillar att sätta färg. Här kan du gå utanför boxen utan att det tar all uppmärksamhet. Tropical Paradise kan verkligen sätta färg på tillvaron, både på läppar och naglar.

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

526 Paradise Punch, 527 Tropical Fuchsia, 528 Papaya

Vi börjar med tre av kollektionens Wonder Nail, 79 SEK /st. Här har vi tre helt underbara färger som kommer bli så snygga på naglarna när man fått lite solbränna. 528 Papaya var den färg som fångade mitt intresse på direkten. Så härlig och läskande färg. Alla tre lack är lätta att applicera och torkar relativt fort. Jag använder mig alltid av två lager men tycker faktiskt att det rätt bra täckgrad på dessa redan på första lagret.

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

Jag tror att dessa lack kommer leva kvar långt in på hösten just för att dom är så starka och verkligen livar upp en trist dag. Jag kan gå svartklädd men ändå känna mig färggrann med dessa lack.

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

40 Peachy Pink, 41 Paradise Punch, 42 Fuchsia

Vi går vidare till tre andra nyheter, Twist-Up Gloss Stick, 129 SEK. Tre chubby pennor i färgsprackande nyanser. Jag vet inte vilken av dom jag gillar bäst eller om jag gillar dom överhuvudtaget. Det är så svårt att välja. På läpparna har jag alltid varit för kalla, kraftiga och inget som helst shimmer. Dessa Twist-up Gloss går emot alla dom principer. Men jag försöker vänja mig med dessa. Dom är som sagt otroligt läckra och jag önskar verkligen att jag kan börja bära dom på riktigt. 41 Paradise Punch har en otroligt häftig metallisk effekt, lite alá 80 talet.

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

40 Peachy Pink kan kännas lite mesig men den är otroligt effektfull när du väl applicerat den på läpparna. Alla tre är riktigt glossy och håller läpparna återfuktade.

Isadora Tropical Paradise Lips and Nails

Alla produkter finns redan ute i butik så skynda er att bunkra på sommaren!

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.