Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Isadora – Travelsize

Isadora Travel Size

När det vankas tid för sommarresor vill man gärna packa med så lite, och så smidigt, som möjligt. Därför släpps IsaDora Travel Sizes lagom till säsongen, som underlättar resandet, till väldigt bra priser.

Jag är en riktig sucker för travel size produkter. Vet inte varför men skoj är det. Så nu när Isadora släpper många av deras produkter nästa vecka (vecka 20) i travel size är jag absolut inte sen att nappa. Det är perfekt att ha med sig på resan eller bara i handväskan, man vet aldrig när det kan behövas. Man kan aldrig få för många av travel size produkter!

Isadora Travel Size 4

GENTLE EYE MAKE-UP REMOVER MILK WATERPROOF
Idealisk för rengöring av all ögonmake-up, även vattenfast.  Oljefri, cremig formulering med mjukgörande och fuktgivande egenskaper.
Pris: 20 kr

MILD EYE MAKE-UP REMOVER CLEAR
Transparent och mild rengöring för ögon make-up. Uppfräschande, oljefri rengöring med mjukgörande och fuktgivande egenskaper.
Pris: 20 kr

GENTLE NAIL POLISH REMOVER ACETONE FREE
Torkar inte ut naglar eller nagelband. Innehåller stärkande Pro-vitamin B5.
Pris: 20 kr

Isadora Travel Size 2

MULTI VITAMIN GLOSS
Antioxiderande läppglans bestående till 90% av vitamin A, C, E + Q10. Antioxidanterna förebygger även hudens åldrande och ger volymeffekt
Pris: 29 kr

Isadora Travel Size 5

BUILD-UP MASCARA EXTRA VOLUME
Dramatiskt tjockare och fylligare fransar! Vattenresistent.
Pris: 29 kr

BUILD-UP MASCARA EXTRA VOLUME 100% WATERPROOF

Dramatiskt tjockare och fylligare fransar! 100% vattenfast.
Pris: 29 kr

PRECISION MASCARA
Varjedags-mascara! Volym, längd och separation med smal precisions-borste! Vattenresistent.
Pris: 29 kr

Isadora Travel Size 6

Protect Face Primer spf 30
Skyddande Applicera på rengjort ansikte eller efter din fuktighetscrème och därefter din foundation. Tillsammans skapar denna kombination en felfri look som håller hela dagen och som dessutom har ett högt skydd mot för tidigt åldrande.
Pris: 39 kr

Undercover Face Primer
Problemlösare Fyller osynligt ut små rynkor och porer. Ger en jämn, mjuk yta som gör att make-upen fäster optimalt. Soft Focus Effect* minimerar visuellt små rynkor och fina linjer.
Pris: 39 kronor

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.