IsaDora Strobing Face Glow

IsaDora Strobing Face Glow

Nyckeltrenden för 2016 finns snart ute i butik, Isadora Strobing Face Glow! Det kommer inte bli enklare att få det där fräscha lystret som alla kändisar bär upp. 

Under nästa vecka kommer ni kunna handla årets hetaste trendprodukter på H&M, Isadora Strobing Face Glow! Ingen har väl undgått denna trend men kanske inte riktigt vill gå hela vägen ut som familjen Kardashian. Isadora släpper tre produkter som skall hjälpa oss att få extra glow i sommar. IsaDora Strobing Collection har allt du behöver för en lystergivande glow!

Kollektionen kommer att säljas exklusivt på H&M from vecka 25 och sedan finnas från vecka 28 i alla andra butiker som säljer Isadora.

Strobing handlar om att higlighta och förstärka delar av ansiktet där ljuset faller naturligt, för att få en naturlig lyster. Utan att bli överdrivet kan solen reflektera otroligt snyggt i ansiktet.

Isadora Strobing Face Glow

Jag som älskar Isadoras Face Sculptor paletter blir otroligt glad när det kommer nya hela tiden. Den palett ni ser på bilden är 20 Cool Glow, för kall eller ljus hudton. Det finns även 21 Warm Glow som är för varm eller medium/mörk hudton. Utan att bli överdrivet med lyster så tycker jag denna passar bra till dig som inte är så jätte high på det där med strobing eller contouring. Det är ingen risk att du lägger på för mycket faktiskt. Jag är väldigt sugen på att införskaffa den varma paletten bara för att mixa lite bland nyanserna. Förhoppningsvis blir jag lite brunare i ansiktet och behöver något mörkare att leka med. Dessa paletter kostar 199SEK.

Isadora Strobing Face Glow

Strobing Fluid Highlighter kommer även den i två varianter. 80 Cool Glow och 81 Warm Glow. Det här är två produkter som inte går att få för mycket av. Väldigt neutrala i tonen men lämnar den där lilla touchen av lyster. Jag personligen tycker att det är mer lyster i Cool Glow och föredrar den nu när solen tittar fram för att då det där snygga lystret. Men självklart kan man blanda dom två olika med varann för att få fram en nyans som passar dig bäst. Dom innehåller glycerin så att dom blir fuktgivande. Gillar att det är en pump tub så att det känns lite mer hygieniskt. Kostar 159SEK

Isadora Strobing Face Glow

Sista produkten som släpps med denna kollektion är Strobing Highlight Stick. Tyvärr har jag inget som jag kan visa er men hoppas på att få lägga händerna på ett snart. Som ni hör på namnet så är det ett stick istället för flytande som produkten ovan. Denna kommer inte att inkluderas i H&M kampanjen från vecka 25, vi får snällt hålla ut till vecka 28. Kommer då att kosta 129SEK.

IsaDora Strobing Face Glow
PR & Policy 2016

You Might Also Like

One Comment

 1. Days by Johanna

  Hejsan!
  Du har blivit nominerad till årets mindre blogg 2016. Den 16juni kl 12.00 startar omröstningen på http://daysbyjohanna.blogspot.se.
  För att underlätta kommer din länk följas av en siffra. Skriv med den siffran när du ber dina läsare rösta så hittar de dig lättare bland alla som är nominerade.
  Man kommer kunna rösta 1 gång per dag!
  Jag önskar dig stor lycka till i tävlingen!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.