Isadora – Spring Make-up 2016: Riviera

Isadora - Spring Make-up 2016: Riviera

Våren är nog inget man tänker på överhuvudtaget nu när det är minusgrader och massa snö ute. Men tittar man på vad Isadora har att erbjuda inför våren kan jag nästan se alla blommor och fåglar framför mig.

Isadora visar oss denna säsong att fokus ligger på mjuka och matta pasteller, med inspirerade av en vacker vårdag på Rivieran. Sammetslena matta läppar och naglar möter en mjuk silkig ögonmakeup med en en dramatisk känsla.

Isadora - Spring Make-up 2016 Riviera

49 Bare n’ Beautiful | 51 Bohemian | 69 Nude Rose | 70 Vintage Pink

Isadoras bästsäljaren Twist-up Matt Lips kommer i ljusa toner. Romantiskt och flirtigt. Så glad över att Isadora väljer att fortsätta med matta läppar. Jag tror att dessa kommer bli en storfavorit hos mig redan nu innan våren.

Isadora - Spring Make-up 2016 Riviera-1

826 White Velvet | 827 Bohemian  | 828 Vintage Blush  | 829 Pink Sugar 

Även Velvet Matt Nails kommer i skira pasteller. Härliga nyanser som jag ser fram emot att få sätta naglarna i. Bohemian tycker jag verkar vara en riktigt härlig nyans som bara måste provas.

Isadora - Spring Make-up 2016 Riviera-4

830 Blue Cloud | 831 Spring Light 

Dessutom lanserar IsaDora en helt ny eyeliner ( Twin Tip Eyeliner )med paddelformad applikator för bred och tunn linje i ett. Kanske perfekta produkten för oss som behöver lära oss olika tekniker. Den har en dubbelsidig applikator, en tunn och bred. På så sätt kan du variera linjerna varje dag utan att byta produkt. Bred och dramatisk eller tunn och elegant, du väljer.

Isadora - Spring Make-up 2016 Riviera

Denna eyeliner skall vara snabbtorkande och kladdfri och hålla extra länge – upp till 14 timmar. Jag hoppas på att detta är en keeper.

Isadora - Spring Make-up 2016 Riviera

05 Nude Rose | 06 Nude Sand

Även Eye Shadow Quartet kommer med två nya paletter. Ljusa och romantiska färger som går att bära både till vardags och fest.

Isadora - Spring Make-up 2016 Riviera

Det är så mycket produkter som kommer nu så vi får inte glömma nyttigheterna till läpparna. Multi Vitamin Gloss kommer med en ny färg, Sheer almond.

Produkterna finns i butik nu from vecka 3.
Twin Tip Eyeliner – 129SEK
Eye Shadow Quartet – 139SEK
Twist-up Matt Lips – 129SEK
Velvet Matt Nails – 79SEK
Multi Vitamin Gloss – 129SEK

Isadora - Spring Make-up 2016 Riviera

Jag ser verkligen fram emot att se dessa produkter i butik. Kommer troligen ha svårt att välja färg på produkterna och risken är att jag köper en av varje om jag känner mig rätt.

Kanske kommer någon av dessa produkter med på “Skönhetsfavoriter 2016”. Lite senare idag kan ni nämligen läsa om vilka som vart mina favoriter bland nagelprodukterna här på bloggen.

*Information och bilder är lånade från Isadora

You Might Also Like

One Comment

  1. Anna

    Så många fina produkter. Jag skulle vilja ha typ allt!!
    Twist up matt lips, nagellacken gärna de gula och de nya paletterna

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.