Isadora på MrFrench

Isadora på MrFrench

Väldigt snart är våren här, jag lovar! En vår med solbrända kinder och färgglada naglar. I förra veckan var jag på ett väldigt trevligt event med Isadora på MrFrench. Isadora hade tagit över uteserveringen och gjort om till en tropiskt oas.

Isadora på MrFrench

Ni kommer ihåg inbjudan som kom för ett par veckor sedan i plexiglas som jag visade på Instagram. Den satte förväntningarna inför denna kväll rätt bra. Och inte för att spoila för mycket redan nu men kvällen höll måttet. Amanda presenterade sommarens alla nyheter för oss, och det är inte några kan jag lova. För att inte bara trava upp nyhet efter nyhet i detta inlägg kommer jag berätta om alla produkter när jag själv fått klämma och känna lite på dom. Alltid roligare att berätta om något när man har en egen uppfattning.

Isadora på MrFrench

Under presentationen och egentligen under hela kvällen så bjöds det på tropiska drinkar och massa plockmat. Frågan var när man skulle hinna smaka på allt. Det var ett härligt gäng med människor (bloggare) som samlat under denna kväll för att lyssna på Amanda och hennes kollegor. Alla ser fram emot Isadoras nyheter när dom kommer. Förra året var jag inbjuden till Berns för att se höstens nyheter. Riktigt trevligt! Men tillbaka till denna kväll. Det är så trevligt att få på massa bloggare och säga hej, om än ibland bara blir ett hej och andra gånger lite mer.  Lotta (Beauty by Donnachic),  Åsa (Kashayas Beauty), Alexandra ( FashionInk) och Ida (Adaras) var några av dom bloggare jag fick mig ett hej till under kvällen. Trevliga människor, men måste verkligen ta mig tid att prata mer med alla som är på eventen. Känner bara att dom senaste tillfällen blivit väldigt stressiga för mig.

Isadora på MrFrench

Jag längtar till att sätta igång och prova alla produkter, skall bli väldigt intressant och färgglatt. En snabb genomgång av alla produkter så att ni vet vad som kommer längre fram här på bloggen måste jag ju bjuda på.

Kvällens stora nyhet var den nya mascaran Insane Volume Lash Styler som släpps i slutet av juli. Det här är en mascara som ska ge supervolym tack vare den specialformade borsten med både korta och långa borststrån. Borsten får upp maximal mängd mascara för en superdosering.  En nyhet som släpps i butik redan nu är ett läppbalsam i twist-up-modell, Twist-Up Lip Balm. Jag gillar verkligen idén! Smidigt och lätt. Dessutom har läppbalsamet SPF15, tummen upp för det!

Isadora på MrFrench

IsaDoras sommarkollektion Tropical Paradise som finns i butik nu presenterades under kvällen! Här pratar vi en färgglad kollektion med nagellack, twist-up gloss sticks, en blå mascara, färgade eyeliners och en ögonskuggspalett.  Så snyggt!

Isadora på MrFrench

En nyhet som är  inspirerad av godis – IsaDora Jelly Pop Nail Gloss. Fem lack som verkligen ser ut som flytande godis, med inspiration från Jelly Beans, vinegum och klubbor. Applicera det vita lacket under för en neonliknande färg, det silvriga lacket för en metalliceffekt eller som det är, för en gummikänsla. Släpps i mitten på maj. Så häftiga nagellack!

Isadora på MrFrench

I sommar kommer även en bronzingserie, Sunkissed. Läckra produkter för den där brunbrända looken. Nyheten Bronzing Shimmer Oil, två nya Face Sculptors (en värm och en kall ) och en Nude Cushion Bronzer. Sedan har vi en ögonskuggspalett, två Wonder Nail nagellack och två Gloss Glacé. Ute i butik i mitten på maj.

En annan stor nyhet från Isadora är strobing produkter. Strobing är jätte stort nu och kommer troligen vara det en längre tid. Så om du vill highlighta ansiktet kommer IsaDora med en  Strobing-kollektion, Face Glow. Två highlighters i flytande form samt en i stickform. Kommer även med en Face Sculptor Strobing. Släpps exklusivt på H&M i slutet på juni, i resterande butiker i mitten av juli.

Isadora på MrFrench

Förstår ni att jag längtar till att börja testa allt, vet inte vart jag skall börja bara. Fick med mig arbetsprover hem från kvällen och det är som julafton när man öppnar påsen.

Tusen tack Amanda och alla andra supertrevliga människor för denna tropiska kväll!

You Might Also Like

2 Comments

 1. Donnachic

  Verkligen ett riktigt bra inlägg om IsaDora och alla nyheter, Annica! Jag blev mest förvirrad och tagen av allt snyggt, så mitt inlägg är all over the place!
  Supertrevligt att ses igen, men ja det blir lite avhugget mellan allt mingel och presentationer. Hoppas på mer tid nästa gång! Hör gärna av dig!
  Ha en jättefin helg, kram!
  (Och tack för länk!)

 2. Kashaya

  Väldigt fina bilder och inlägg. Jag ser verkligen fram emot att testa allt. Var många produkter som såg fina ut.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.