Skönhet & Mode

Isadora – Nude Super Fluid & Nude Cushion

Minns ni att Isadora släppte en cushion foundation i somras. Den har blivit en stor succé och därför släpper nu Isadora två till nyanser.

Succéerna Nude Super Fluid Foundation och Nude Cushion Foundation är två skönhetsmåsten enligt Isadora. Dom övertygade mig rätt bra när jag var på deras pressevent i somras. Men tyvärr så var den ljusaste nyansen för mörk för mig. Så nu när dom kommer med ytterligare två nyanser blir jag väldigt glad.

Isadora - Nude Super Fluid & Nude Cushion-1

Nr 09 Nude Blonde (numera den ljusaste varianten)
Nr 13 Nude Beige (nyans mellan nr 12 och 14)

Jag hoppas på att denna Nude Blonde kan komma att passa mig så jag äntligen kan få börja använda denna produkt. Båda dom nya nyanserna kommer att finnas i butik from denna vecka.

Det unika konceptet bakom de två produkterna är att samma formula levererats i två format – flytande och kompakt. Nude Super Fluid Foundation har en lättflytande textur med en viktlös känsla på huden. Den förenar sig perfekt med huden vid applicering och lämnar ett perfekt “nude” men fortfarande täckande resultat med en “ingen make-up” känsla.

Isadora; Model; Xenia; Face; NudeCushionFoundation; Nude Cushion Foundation

Compact-dosan innehåller en mjuk luftig kudde fylld med Nude Super Fluid Foundation, som appliceras med hjälp av en sponge-applikator. Cushion har små lufthål som samlar flytande foundation. Nude Cushion Foundation är en ultimat foundation för nybörjare men även för en van användare. Och givetvis perfekt “on-the-go”.

Jag gillar verkligen detta koncept då det skall vara lätt att använda vart du än befinner dig. Du kan när som helst under dagen bättra på din bas utan att behöva bära med dig flera produkter.

*Information och bilder är lånade från Isadora

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.