Isadora-Nourishing-Lip-Oil
Skönhet & Mode

Isadora – Nourishing Lip Oil

Dagen fortsätter med läppar. Men nu ska vi vårda dom lite så att läppglanset sitter snyggt!

För ett tag sedan berättade jag om Isadora – Nourishing Lip oil och nu har jag hunnit använda det under en tid. Som vädret håller på i Sverige just nu vet inte riktigt läpparna hur dom skall reagera, så återfuktning dygnet runt är nästan ett måste för mig.

Isadora-Nourishing-Lip-Oil

Håller du läpparna återfuktade hela tiden så är risken mycket mindre att dom blir narriga. Självklart blir det så mycket snyggare när du sedan applicerar färgade läppglans eller läppstift på läpparna. Nu har jag lyckats undvika att få dom där torra och trista läpparna sen jag började använda Nourishing Lip Oil.

Så är detta en produkt jag skulle rekommendera? Ja det tror jag absolut! Än så länge har jag inte hittat några egenskaper eller liknade som gör att jag inte gillar den. Doften är mild, nästan obefintlig och behaglig. “Tuben” är inte stor och klumpig som vissa läppglans kan ha en tendens till att vara. Och självklart gillar jag själva innehållet också. Detta Lip Oil får mina läppar att vara mjuka, återfuktade och ropa efter snygga färger att måla dom med.

Kan ni se på fotona hur “mycket” jag använt produkten? Har använt denna mer eller mindre varje dag i nästan en månad, förstår ni hur dryg den är då. Det räcker med att ta bort hylsan och sedan dutta lite på läpparna, inget klämma eller trycka för att få ut mera innehåll.

Isadora-Nourishing-Lip-Oil

För dig som inte tidigare varit i kontakt med information ang Nourishing Lip Oil kommer här lite snabbfakta: (lånat från Isadora.se)
Avokadoolja
är fuktighetsgivande, antioxidant och ökar collagen produktionen. Oljan framställs från avokadofrukten som är mycket fuktgivande, rik på omega 3 och har ett högt innehåll av vitamin A,B, D och E. Tack vare de aktiva ingredienserna kan oljan tränga längre ner i huden och därmed öka collagen produktionen.

Därför kommer du att älska Nourishing Lip Oil:
• Intensivt fuktighetsgivande, vårdande och reparerande Lip Oil

• Gel-oil formula med vårdande oljor
• Mjuk och lätt snedställd applikator för en behaglig applicering.
• Transparent glansig finish
• Cremigt mjuk och len känsla
• Oparfymerat. Kliniskt testat.

AKTIVAINGREDIENSER:
Avocado-olja – fuktighetsgivande, anti-oxidant, ökar kollagen produktionen
Solrosfrö-olja – fuktighetsgivande, anti-aging, mjukgörande
Kokos-olja – reparerande, fuktighetsgivande

PR & Policy
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Emma -Merakibeauty.se 10 februari 2016 at 14:02

    superbra ingredienser 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.