IsaDora Insane Volume Lash Styler

IsaDora Insane Volume Lash Styler

IsaDora Insane Volume Lash Styler är på allas fransar nu! En mascara som skall ge dig en galen volym utan några som helst lösfransar.

Isadora har äntligen släppt Insane Volume Lash Styler i butik. Ända sedan pressträffen tidigare i somras har jag längtat efter att få testa den. Är detta den magiska mascaran som skall få våra fransar att poppa ut?

Ni vet säkert att jag letar efter den där perfekta mascaran som kan få mina fransar att se så där amazing ut, både till vardags och fest. Har jag äntligen hittat de? Denna specialdesignade borste har en halvmåneformad sida som är en som en hårdare kam för separation och stretching av fransarna. Det finns även en mjukare sida för en omedelbar dosering och fördelning av mascaran.

Den sk reservoaren gör att borsten tar upp mer formula varje gång du tar ur den från hylsan och självklart kan det vara lite knepigare att få fransarna snygga när en känner att det bara klumpar sig. Men med träning kan en få riktigt snygga fransar. När du väl lärt dig att applicera mascaran utan att få en massa klumpar är det dags att applicera flera lager för att få en mer intensiv look. Så snyggt!

Till vardags applicerar jag endast ett lager och tycker det gör en otroligt skillnad på fransarna. Fransarna får en längd och volym jag inte trodde var möjlig med endast en mascara. Vågar jag säga att jag är sjukt nöjd med denna tro. Nedan ser ni när jag applicerat ETT lager.

IsaDora Insane Volume Lash Styler

Jag har hårdtestat denna under några dagar och den håller verkligen jätte bra. Från morgon till kväll utan att få mig att se ut som en panda. Nu senast en regnig dag ute i skogen. Hur ofta kliver man ut från skogen med en korg kantareller och sjukt snygga fransar? Jag vet att man inte skall, men jag var bara tvungen att prova. För att se hur bra den höll så sov jag en natt med målade fransar. Morgonen efter behövde jag inte måla om fransarna och kudden hade inga synliga spår efter mascaran. Nu är inte detta något att rekommendera, men ibland händer det faktiskt att man råkar somna med sminket på.

IsaDora Insane Volume Lash Styler

Så mina slut ord för denna insane mascara är topp! Jag kommer absolut fortsätta använda denna och hoppas på att den inte försvinner från butikshyllan allt för snabbt, något som är väldigt typiskt när man hittar en favorit.

Finns ute i butik nu för 169SEK. Du hittar den i dom flesta butiker som säljer Isadoras ordinarie sortiment.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.