Skönhet & Mode

IsaDora Holiday Nails

IsaDora Holiday Nails

Det är snart säsong för glitter och glam i mängder. För att komma i rätt stämning till julhelgerna hjälper Isadora dig med nya härliga nagellack.

Genom att blinga naglarna lite extra kanske du kan lyfta vilken outfit som helst. IsaDora Holiday Nails Glitter Collection ger dig möjligheten nu med den här kollektion som är färgsprakande och glittrande!

Innan jag ens hunnit mig på att prova några av lacken från kollektionen har jag kärat ner mig lite. Är otroligt svag för holografiskt.

I kollektionen ingår: 
– Wonder Nail i glittrande nyanser
– Holographic Nails – ett glitterlack med en holografisk/3D-effekt.
– Peel Off Base

IsaDora Holiday Nails-1

IsaDora Holiday Nails-3

IsaDora Holiday Nails-2

Kombinera gärna Wonder Nail med Holographic Nails för en extra bling-effekt!

Är du en av många som avskyr att använda glitter lack just för att det är så himla jobbigt att få bort det från naglarna? Använd “Peel off Base” under så går det hur smidigt som helst. Dock finns det ett stort problem med detta peel off lack, det är så himla kul att pilla bort det att jag har svårt att behålla ett lack på fingrarna speciellt länge. Ibland kan vi prata max någon timme innan jag får göra om det pga att jag pillar bort det. Inte Isadoras fel, men jag förvarnar! 🙂

Har du hittat något som du bara måste införskaffa?
Jag tror helt ärligt att jag kommer ge mig på Silver Bling, Black Galaxy, Rocky Ruby och Lilac Deluxe. Men jag behöver även köpa ett nytt silverlack så Silver Sparkles får följa med också.

Alla lacken finns i butik from denna vecka och kostar 79SEK/st!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Dagens Naglar från Isadora • Daretobeyou.se 1 januari 2017 at 20:22

    […] ögonen öppna efter fler holografiska lack som Isadora släppte förra veckan. Jag har dock inte lyckats hitta några av dom än, men jag […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.