Skönhet

Isadora Holiday Makeup 2018

Inlägget innehåller pressinformation. Alla text och bild är lånade av Isadora.

Guld, glitter och så lite svart. Det är precis allt du behöver för att fixa både naglar och makeup denna höst och vinter enligt Isadora!

Under förra veckan när jag befann mig i Amsterdam gick pressveckan av stapeln. Jag kan tänka mig att det visades så mycket trevliga produkter. Faktiskt ledsen över att jag missade denna omgång. Men jag hoppas på att få bli uppdaterad på allt så småningom.

Ett av eventen som var under pressveckan stod Isadora för. Vet att dom befanns sig på Hotel Diplomat i Dagmar sviten. Bara det känns lite små lyxigt. Jag har blivit upplyst om vilka produkter dom kommer släppa nu inom det närmaste. Så jag tänkte att vi tar en snabbtitt på dom även då jag själv inte kunnat klämma och testa produkterna.

Vi börjar med GLITTER NAILS – Golden Edition

Vi reser längre ut i rymdentill ett universum fullt av färger.

Galaxy Glitter Nail Collection får dig att glömma tyngdkraften och ger enutomjordisk partykänsla. En galax av exploderande stjärnor på himlen skapardiamantliknande meteorregn i glittrande färger. En kosmisk kollektion somgnistrar så starkt att du lyser upp
midnattshimmeln!

Isadora

Nio härliga lack som passar lika bra till vardags som till festen! Bland dessa lack är 920, 921 och 922 inte nya för säsongen men ändå så snygga att jag förstår att Isadora vill puscha för dom. Golden Edition (79SEK) finns ute i butik from vecka 45.

När vi ändå är inne på naglar så tar vi oss en titt på Isadora´s svarta kollektion, Black Magic Nails (79SEK). Sex nyanser som är så snygga! Bland dessa nyanser så kommer ett nytt, 406 Magic Metal. Dessa nagellack står det mitt namn på över hela flaskan! Och dessa hittar du redan nu i butik.

GALACTIC make-up collection 2018

From vecka 44 kommer även årets Holiday kollektion finnas ute i butik. I denna kollektion hittar vi allt från naglar till ögonmakeup och alla förpackningar är lyxigt guldiga!

Först ut tar vi tag i naglarna då vi redan tittat på två andra kollektioner. Isadora släpper tre nya Wonder Nails (79SEK) som du kan kombinera med lack från Glitter Nails och få cool 3D effekt.

Är det inte hur snyggt som helst! Jag riktigt älskar kombon av rose och silver. Jag tror faktiskt att alla dessa lack från Isadora kan bli favoriter för jag kan faktiskt inte bara välja ett eller två som jag skulle vilja testa. 

Vi tar en titt på vilka produkter som kommer till våra ögon. Självklart hittar vi den underbara paletten där vi har färgerna: Glossy star glow, Sparklinggold, Metallic rosé gold, Silver chrome och Black galaxy.

Perfect Contour Kajal Black (89SEK) kommer i ny förpackning i denna kollektion. Även STRETCH LASH MASCARA (179SEK) kommer till denna kollektion i en ny förpackning. Ser den inte väldigt dyr och lyxig ut? Originalet har tagit slut hos mig så jag kommer absolut att införskaffa mig en av denna. 

Och så har vi kommit till ansiktet. Face Glow highlighting wheel, 51 Champagne Glow (229SEK) är inte ny för denna kollektion men passar otroligt bra ihop med alla andra produkter. Men något som är nytt är Glow Drops, 72 Golden Galaxy (149SEK). Produkten som kan ge dig glow precis vart du vill!

Till läpparna hittar vi tre nya färger, dock inte golden edition. Liquid Lip Chrome (129SEK) är ett flytande läppstift som ger en 3D och spegel kromeffekt. 

Även till denna kollektion hittar du IsaDora Golden Tassel Purse som du får utan extra kostnad vid köp för minst 300:- ur kollektionen Galactic holiday make-up 2018. (Så långt lagret räcker)

Så vad säger du, är inte dessa kollektioner hur snygga som helst?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karinsbeautyroom
  22 oktober, 2018 at 16:33

  Synd att man inte är gjord av pengar för om jag vore det skulle jag köpa hela kollektionen. Älskar Isadoras lack och har en del sådana i min samling men man kan aldrig ha för många bra produkter intalar jag mig iaf.

  • Reply
   Annica
   22 oktober, 2018 at 16:57

   Kan inte annat än att hålla med! Vill ha allt men plånboken säger no no no, här blir det ingen shopping! 🙁

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.