Skönhet & Mode

Isadora – Golden Edition

Isadora Golden Edition

Jag vet att det inte var länge sedan jag berättade för er om Isadora Golden Edition. Men nu har jag äntligen fått tag på dom produkter ur kollektionen som jag ville ha. Tidigare i veckan visade jag dagens naglar då jag målat med Holographic Nails Jet Setter och Soft Skin från Velvet Matt Kollektionen.  Dom är helt underbara båda lacken!

Isadora Golden Edition

Det här lacket kommer kunna fixa till en hel drös av gamla lack som lätt blir bortglömda. Har redan börjat spinna på nästa festtillfälle om inte detta lack skall få en punkt i outfiten även då.

Isadora Golden Edition

Men som sagt nu har jag införskaffat palette, ett läppstift och Silver Glitter Lash & Brow. Jag har väldigt svårt att välja nyans på läppstiftet som jag ville ha men det slutade med att jag köpte Heather. Är fortfarande lite små sugen på Zinfandel, så det kanske blir nästa köp om dom finns kvar i butik då.

Isadora Golden Edition

Läppstiftet är otroligt smidigt att applicera. Glider på som smör och sitter som berget. Ordentligt pigmenterat!

Isadora Golden Edition

Jag skall se till att få mig en snygg sminkning med skuggorna så ni får se hur magiska dom är. Helt underbara att bara titta på! Om ni inte fixar att vänta så har Fröken Rosa gjort en sminkning med samtliga skuggor.

Isadora Golden Edition

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.